Aleksa M. optužen za trostruko ubistvo
Foto: Printscreen/Društvene mreže

- Sumnja se da je on juče oko 15,50 časova, u porodičnoj kući u Knjaževcu, vatrenim oružjem – lovačkim karabinom, lišio života svog oca Predraga (60), dedu Miloša (81) i babu Sarajevku (81). Karabin je bio u legalnom posedu sada pokojnog Miloša. Lice će uz krivičnu prijavu biti privedeno Višem javnom tužiocu u Zaječaru u zakonskom roku - kažu iz VJT Zaječar.

Mladić je posle trostrukog ubistva uhapšen, a policiji je navodno rekao da je ubio članove svoje porodice iz samilosti.

knjaževac

Foto: Printscreen/RTS

 

 

- Ubio sam ih jer nisam mogao više da brinem o njima - navodno je rekao mladić nakon što su mu stavljene lisice na ruke.

Ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić, izjavuio je juče "da je  Aleksa  izvršio trostruko ubistvo u svojoj porodičnoj kući u Knjaževcu".

- Deda je bio nepokretan, a otac i baba teško bolesni. Ubistvo je izvršio iz lovačkog oružja svog dede. Odmah je uhapšen i priznao je krivično delo. Policiji je izjavio da nije više mogao da brine o njima - potvrdio je Dačić.

Jezivi zločin šokirao je čitav Knjaževac, a komšije iz ulice u kojoj se sve dogodilo  rekli  da su ih juče uznemirile policijske sirene i sirene ekipe Hitne pomoći.

- Sve ih znam i u šoku sam.  Videli smo Aleksu kako mirno stoji u i posle svima isto govori da više nije mogao da izdrži. Stalno je ponavljao da  ih je puškom ubiorekao deda i baba su u sobi a tata u hodniku – rekle su komšije koje se prve dotrčale nakon što su čuli pucnjavu.

Otac koga je ubio Aleksa M.

Društvene mreže

 

 

 Oni su dodali da je Aleksin otac imao dva infarkta i nedavno šlog.

- Predrag je postao malo težak. Tražio je da ide i da se vozi kolima, odnosno da sam vozi u takvom stanju. Miloš je bio maltene senilon i prikovan za kuću, dok je baba bila srčani bolesnik. Aleksa se o njima brinuo koliko je mogao navodno je pokušavao i u Dom za stare da ih smesti ali oni to nisu hteli rekle su komšije.

S druge strane komšinica je dodala da  nije baš sve tako.

 - Jeste Aleksa o njima brinuo, ali baba je bila razumna žena te je plaćala ženu unazad pet godina da im čisti sprema hranu i pomaže.  E sad  šta se sve tačno i zašto događalo u kući i da li su oni imali neki dogovor, to se nikada neče saznati – rekla je komšinica.   

 

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading