Knjaževac
Foto: Alo/Foto: instagramprintscreen

 Zločin je izvršen u porodičnoj kući, gde je Aleksa pucao iz lovačke puške svog dede, usmrtivši nepokretnog deku, teško bolesnog oca i baku. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je osumnjičeni priznao delo, tvrdeći da više nije mogao da brine o njima.

Meštani su izneli svoje utiske o porodici, ističući da nisu primetili nikakve naznake da bi do ovakvog zločina moglo doći. Postoji glasina da su bili ugledni i imućni, što dodatno budi interesovanje za ovaj slučaj.


Prema najnovijim informacijama, Aleksa će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, gde će se nastaviti istraga ovog stravičnog događaja.


Meštani Knjaževca izrazili su šok i nevericu povodom ovog događaja. Mnogi su opisali Alekse kao dobrog mladića koji nije pokazivao znakove nasilja. Postavlja se pitanje šta se zapravo dešavalo unutar porodičnih zidova, s obzirom na to da su deka imali demenciju, dok se otac razboleo. Evo šta su rekli za Kurir:

- Koliko sam bio tamo kod njih, on nije imao nikakav problem, ali šta se događa unutar zidova to ne znam, ovako je dečko bio super, uopšte nije pokazivao znakove nasilja.

- Mnogo je dobar bio, ali dosta opterećen. Baba je dosta toga trpala na njega, a deda je imao demenciju, posle se i otac razboleo. Ne mogu da se načudim da je to moglo dete da uradi. Ne znam šta mu je bilo.

- On najbolje zna šta je problem bio, njih troje više nema, zašto ih nije smestio u dom kada imaju para za to.

(Kurir)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading