Motor
Foto: Printscreen/RINA

Nesreća se dogodila sinoć oko 21 sat u Ulici Cara Dušana u Smederevu.

- Do nesreće je došlo kada je vozač automobila G. J. zbog, kako se sumnja, nepoštovanja saobraćajnih propisa naglo skrenuo u levo i udario motociklistu B. M. koji je od udarca pao na zemlju zajedno sa motorom - navodi dobro obavešten izvor i dodaje:

- Policija je brzo došla na mesto nesreće, a vozač motocikla je kolima Hitne pomoći prevezen prvo u smederevsku bolnicu, da bi potom zbog prevencije transportovan u Urgentni centar u Beogradu. Motociklisti su ustanovljene lake telesne povrede.

Kako dalje navodi izvor, vozač automobila je testiran na alkohol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Vozaču G. J. urađen je alkotest gde je utvrđeno da je u trenutku nesreće imao 1,49 promila alkohola u organizmu. On je nakon toga priveden na trežnjenje gde će provesti 12 sati - navodi naš sagovornik i dodaje:

- Protiv vozača će biti podneta odgovarajuća krivična prijava u redovnom postupku. Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač automobila vraćao se sa veselja, a do direktnog sudara došlo je u trenutku kada se vozač motocikla uključio sa Kovinskog puta, gde je na svu sreću, navodno, vozio oko 20 kilometara na čas.

(Kurir)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading