ubistvo
Foto: Printscreen/Printscreen/ Instagram/ 192.rs

Nemanja Š. (42) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je usmrtio svoju nevenčanu suprugu Sonju R. (50) u njenom stanu! Nemanja je navodno sam pozvao policiju, a nesrećna žena je pronađena u stanu s podlivima i modricama. Žrtva je rođena sestra direktora poznate beogradske televizije i zaova voditeljke Ane Pendić Radoš!

ubistvo

Alo

 

Kako saznajemo, stravičan zločin dogodio se u petak u večernjim satima u Ulici Borivoja Stevanovića, u beogradskom naselju Medak 3, a komšije su shvatile da se nešto užasno dogodilo kada su, kako kažu, videli forenzičare koji u toku noći iznose leš nesrećne žene. Telo Sonje R. pronađeno je u stanu u podlivima i modricama po nogama, a nadležne je navodno obavestio upravo njen nevenčani suprug Nemanja Š.

Htela da raskine sa njim?

Jedan od stanara rekao je za Alo! šta bi mogao da bude mogući motiv stravičnog ubistva.

- Strašno je to što niko ništa nije čuo i niko nije mogao da joj pomogne. Veče je bilo mirno kao i svako drugo, a onda se odjednom pojavila policija, Hitna pomoć i forenzičari. Svi smo bili šokirani kada su iznosili telo. Po zgradi se pričalo da je ona želela da prekine vezu sa njim, a da on to nikako nije mogao da prihvati, da je došlo do svađe, a da je zatim postao nasilan. Da li je i ranije bio nasilan prema njoj, to ne znamo - kaže jedan od stanara.

 

Prema nezvaničnim informacijama, on je priznao da je nesrećnu ženu tukao, ali ne i ubio, međutim, ubrzo su mu stavljene lisice zbog sumnje da počinio stravičan zločin.

 

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su N. Š. (42) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. Kako se sumnja, on je u stanu na Voždovcu nevenčanoj supruzi (50) naneo više udaraca, od kojih je ona preminula. Na osnovu naloga tužioca, telo žene je prevezeno na Institut za sudsku medicinu, gde će se obdukcijom utvrditi tačan uzrok smrti. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati - navodi se u saopštenju beogradske policije.

Kako saznajemo, ubijena Sonja R. je direktorka jedne čuvene PR kompanije iz Beograda.

- Sonja je bila uspešna i cenjena, a njen nevenčani suprug bio je novinar. Inače, Sonja je sestra muža poznate voditeljke Ane Pendić Radoš. Anin muž je Vojkan Radoš, direktor televizije B92 i uspešan poslovni čovek - navodi izvor.

Ana Pendić

Printscreen

 

Komšije kažu da su u šoku posle stravičnog zločina koji se dogodio u njihovoj zgradi, a za pokojnu Sonju R. su imali samo reči hvale.

- Poznajem ih oboje, Sonja živi ovde godinama, a on se naknadno doselio kod nje. Sa Sonjom smo se družili, dolazila je kod nas na kafu, a onda odjednom ništa. Ne znamo šta je bio razlog tome, ali ovo kada smo čuli sinoć jako nas je potreslo - kazale su komšije za beogradske medije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading