UMRO OSUĐENI UBICA NIKOLE BOJOVIĆA:  Pitbul pronađen mrtav u ćeliji!
Foto: privatna arhiva


Saša Cvetanović, poznatiji kao Pitbul, preminuo je u Kazneno popravnom zavodu Padinska skela gde je služio kaznu zbog ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića. Cvetanović je, prema nezvaničnim informacijama, bio sam u svojoj ćeliji u trenutku smrti. Prethodno je imao srčane tegobe, što je dodatno kontekstualizovalo njegovu iznenadnu smrt. Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok Cvetanovićeve smrti.

"Osuđenik Saša Cvetanović nije se jutros probudio iz sna. Reagovale su odmah medicinske tehničarke iz zatvorske Službe za zdravstvenu zaštitu, a ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći u KPZ Beograd, gde je Cvetanović izdržavao kaznu zatvora. Obavesteni su policija, tužilaštvo i sud, a telo je, u skladu sa zakonskom procedurom, upućeno na obdukciju", navode za  Telegraf iz zatvorske ustanove.


Nikola Bojović, brat poznatog kriminalca Luke Bojovića, ubijen je 29. aprila 2013. godine u centru Beograda dok je krenuo da odnese doručak svom ocu. Saša Cvetanović bio je osuđen kao počinilac ovog ubistva, nakon što je utvrđeno da je pucao u Nikolu Bojovića. Ovo ubistvo je izazvalo veliku pažnju javnosti zbog veza žrtve sa poznatim kriminalnim miljeom.

(Kurir)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading