BRATU LUKE BOJOVIĆA JE PUCAO U GLAVU, A ONDA JE HLADNOKRVNO SASUO CEO ŠARŽER U NJEGA Zbog ovoga je robijao Pitbul koji je umro u zatvoru
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

Prema nezvaničnim informacijama, Cvetanović je bio sam u ćeliji, a uzrok smrti su najverovatnije srčane poteškoće. 

Obudukcija će utvrditi sve okolnosti smrti.

Ubistvo mlađeg Bojovića označilo je početak rata do istrebljenja između kriminalaca na Balkanu. 

Ubica koji je 29. aprila 2013. godine ujutru likvidirao Nikolu bio je maskiran kačketom i kragnom prsluka, što su snimile kamere u Ulici carice Milice.

Na snimcima se vidi kako ubica prilazi Nikoli, vadi pištolj iz džepa, nišani i puca. Najpre jedan, pa drugi hitac, sve do ukupno 10, od kojih su Nikolu tri pogodila u glavu, a sedam u telo. Potom je otrčao sa mesta zločina.

saša cvetanović pitbul

MUP

 

Niko od prolaznika nije prilazio ranjenom Bojoviću. Jedan od metaka odleteo je u obližnju pekaru gde su bili radnici i mušterije. Jedan kuršum završio je u parkiranom kombiju, čiji je vozač izašao pola minuta ranije. Bojović je podlegao ranama od metaka na putu do Urgentnog centra.

Zbog ovog zločina prošlog ponedeljka osuđen je i Ratko Koljenšić zbog pomaganja, na 30 godina zatvora.

BRATU LUKE BOJOVIĆA JE PUCAO U GLAVU, A ONDA JE HLADNOKRVNO SASUO CEO ŠARŽER U NJEGA Zbog ovoga je robijao Pitbul koji je umro u zatvoru

Foto: Alo.rs

 

 

Koljenšiću stoji u presudi da je u toku aprila i maja meseca 2013. u Beogradu i Budvi, s umišljajem pomogao u izvršenju ubistva tako što je sa Sašom Cvetanovićem prihvatio ponudu pokojnog Slobodana Šaranovića da za 30.000 evra ubiju Nikolu Bojovića.

Koljenšić je pre zločina iznajmio stan u Beogradu, u kojem je bio sa Sašom, kao i rentakar automobil, a onda su zajedno pratili Bojovića, do dana ubistva, nakon čega su pobegli u Crnu Goru.

Slobodan Šaranović naručio je ubistvo Nikole Bojovića da bi se osvetio za likvidaciju svog brata Branislava 2009. godine. Zločini su se ređali, smrt je stigla i Slobodana Šaranovića, ali i Jugoslava Cvetanovića, rođenog brata Saše Cvetanovića Pitbula.

BRATU LUKE BOJOVIĆA JE PUCAO U GLAVU, A ONDA JE HLADNOKRVNO SASUO CEO ŠARŽER U NJEGA Zbog ovoga je robijao Pitbul koji je umro u zatvoru

Foto: Alo.rs

 

Rat porodica Bojović i Šaranović trajao je čitavu deceniju, a sve je počelo otmicom kuma porodice Šaranović 2009. koji je poslednji put viđen kako ulazi u automobil Luče Đurovića, najbližeg saradnika Luke Bojovića i vođe barskog klana.

Nakon toga dolaze likvidacije žrtava sa obe strane po principu "oko za oko, zub za zub", pošto je za nestanak kuma i ubistvo brata Šaranović smatrao odgovornim Luku Bojovića. Inače, protiv Slobodana Šaranovića, postupak za ubistvo Bojovića obustavljen je zbog smrti, jer je u februaru 2017. ubijen u Budvi ispred svoje kuće.

Luka Bojović izašao je iz španskog zatvora gde odležao kaznu od 18 godina zbog nezakonitog arsenala oružja, koje je kod njega pronađeno u Valensiji. Kad je izručen iz Španije, jedno vreme boravio je u Beogradu, ali njegova lokacija zvanično nije poznata.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading