Nenad N.
Foto: Printscreen/Društvene mreže


Nenad N. (42) iz Banovog polja kod Sremske Mitrovice, tragično je izgubio život sinoć na autoputu u Bratislavi, kada ga je udario kamion makedonskih tablica. Nesreća se dogodila dok je Nenad izlazio iz svog kamiona kako bi pomogao kolegi kamiondžiji.


Kako Kurir saznaje, Nenad je primetio da kamion sa srpskim tablicama stoji u mestu na autoputu i zaustavio se kako bi pružio pomoć kolegi. Nakon što su zamenili gumu, Nenad je krenuo da pokupi trokut kada ga je, u trenutku nepažnje, udario kamion makedonskih tablica. Nesrećni Nenad je na licu mesta izgubio život, ostavljajući porodicu i prijatelje u velikoj tuzi.


Svedoci ove tragične nesreće su ostali zatečeni prizorom. Prijatelj stradalog Nenada je potvrdio da je sve bilo veoma brzo i da nije bilo vremena za reakciju. "Nenadu nije bilo pomoći, čovek je stradao na licu mesta i bilo je jezivo. Iskreno saučešće njegovoj porodici. Ovo je velika tragedija", rekao je prijatelj.


Nenad je bio razveden i iza sebe je ostavio sina. Prijatelji su izrazili duboku tugu porodice, ističući da je ovo težak udarac za njih.

"Teško nam je bilo kada je trebalo da javimo njegovima. Ne postoji gori osećaj, čovek ode na put i očekuješ da će se vratiti, a njega nema. Tuga", izjavio je Nenadov prijatelj.

(Kurir)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading