terorista Sabahudin sa ženom
Foto: Alo/Alo

Cmolić je izneo podatke do kojih je MUP Srbije došao u saradnji sa crnogorskom policijom koja je uhapsila suprugu teroriste Miloša Žujovića koji je juče neutralizovan tokom napada na žandarma ispred Izraelske ambasade.

- MUP Crne Gore je ekspresno došao do supruge teroriste, oduzeti su joj svi elektronski uređaji i ona će biti procesuirana. Nama je potrebna podrška celog društva kada je u pitanju terorizam. Građani treba da imaju poverenja u državu i policiju. Mi preduzimamo sve radnje kako bi održali red i mir i zaštitili naše građane - rekao je Cmolić za Informer TV.

Miloš Jevremović

MUP Rrepublike Srbije/ATAImages

 

Podsećamo, Žujović je juče oko 11 sati samostrelom pogodio pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića (34) u vrat ispred Ambasade Izraela u Beograd.

Miloš Jevremović (34), pripadnik Žandarmerije koga je napadač ranio samostrelom, operisan je juče u Urgentnom centru gde mu je iz vrata izvađena strela i u stabilnom je stanju.

U toku večeri i jutra policija je uhapsila i nekoliko Žujovićevih saradnika, a među njima i Igora Despotovića (25), koji je već osuđivan zbog planiranja terorističkih napada u Srbiji.

- Utvrđeno je da su Žujović i Despotivić bili "na vezi", odnosno da su duže vreme razmenjivali poruke u kojima su dogovarali teroristički napad, koji je Žujović juče i izveo - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem i dodaje da je u telefonima Despotovića i Žujovića pronađena njihova komunikacija.

(Informer)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading