PRIMIO METAK U GLAVU ZBOG DEVOJKE Počinje suđenje mladiću osumnjičenom za svirepo ubistvo
Foto: Youtube/Printscreen

Veljku M. se na teret stavlja krivično delo – teško ubistvo, za koje je predviđena kazna zatvora od najmanje deset godina do doživotnog zatvora. Optužen je i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija.

Prema optužnici, Veljko M. je svoju žrtvu, Tarika H., ubio iz ljubomore, videći ga kao prepreku za ostvarivanje veze sa devojkom bošnjačke nacionalnosti u koju je bio patološki zaljubljen. Navodi se da mu je zbog toga u više navrata pretio.

Optuženi Veljko se tereti da je 14. septembra 2023. godine, kada je Tarik H. došao da “vidi u čemu je problem”, iz torbice izvadio pištolj “cz 99mm” i njime udario žrtvu u glavu. Zatim je ponovo repetirao oružje i ispalio dva hica u pravcu glave Tarika H., nanoseći mu povrede opasne po život.

Lekari Kliničkog centra u Kragujevcu su se 12 dana borili za Tarikov život, ali je usled teških povreda glave podlegao povredama.

Veljko je nakon pucnjave pokušao da pobegne sa lica mesta, ali je ubrzo uhapšen. Dežurni hirurg bolnice u  Novom Pazaru, dr Enis Zogić, izjavio je da su rezultati skenera pokazali da je metak ostao u lobanji, što je uzrokovalo prekid kontinuiteta kostiju lobanje, povredu moždanog tkiva i krvni podliv u mozgu.

Prema pisanju medija, pucnjava se dogodila ispred hotela u Novopazarskoj banji.

Gosti hotela su izjavili da su sedeli na terasi kada su videli ljude koji trče i vrište na sve strane. Navodno, Tarik i Veljko su radili zajedno u restoranu.

(Sandžak Danas)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading