svinja
Foto: Alo/Foto: Rajko Ristić

Snežana je juče oko 10 sati zadobila teške povrede dok je svojoj krmači pokušavala da vrati jedno prase.

Ona ima rane od ujeda u predelu glave, lica, grudnog koša i ruke, a zadobila je i prelome šake, jednog pršljena i jednog rebra.

Zadržana je na bolničkom lečenju da bi joj danas bili obavljeni dodatni pregledi zbog krvarenja u očima.

Snežanin sin Vladica kaže da je u trenutku napada njegova majka bila sama.

- To je bilo oko 9.50 sati. Ja sam bio na poslu. Ona je otišla kod krmače sama, znam samo da je pokušala da joj vrati prase i da ju je tada krmača napala i nanela sve te povrede. U kući ništa nisu čuli. Onda se majka tako povređena dovukla do kuće, oko 30 metara, i tad su je videli moji otac i supruga, koji su zvali Hitnu pomoć, ali nije bilo vozila, pa su zvali mog brata, koji ju je smestio u kola. Baš je loše izgledala - opisuje Vladica za Alo.rs.

On kaže da će njegova majka danas iz UKC Niš biti prebačena u aleksinačku bolnicu, a da su joj u Nišu odrađene brojne intervencije, među kojima su i operacije.

- Sada kažu da je u stabilnom stanju, ali su još uvek na velikom oprezu. Ipak je ona načetog zdravlja jer je preživela kancer debelog creva. Ta svinja ima oko 10 godina i nikada nije pravila probleme, prasila se i ranije. Jednom je samo ugnjavila jedno prase. Nećemo moći više da je držimo, moraće da ide. Ipak nije više bezbedna. Samo da joj prasići malo porastu i rešićemo je se. Inače, imamo veliko gazdinstvo, a njime se bave moji roditelji. Nikada nismo imali nikakve nesreće - zaključuje Vladica.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Mila

01.07.2024 14:13

Zašto joj je uzimala prase uopšte, majka je branila svoje dete? Šteta što ljudske majke nisu takve, nego ubijaju svoju decu... Nije svinja kriva