Vehabija
Foto: Alo/Alo

Zoran Žujović još uvek ne može da se pribere od šoka, koji je pretrpeo, kada je čuo da je njegov sin vehabija usmrćen kada je samostrelom pogodio žandarma.

- Pomisliće svi da smo neki čudni ljudi, a mi smo se zaista trudili oko njega i vaspitavali ga najbolje kako smo znali i umeli. Eto, ne znam ni gde da ga sahranimo. Kako sad na pravoslavno groblje kad je promenio veru. Vrbovali su mi dete i oteli su mi ga. Ne znam kako ću i šta ću, majka njegova nije u stanju da razgovara. Ma, ti koji su ga oteli, neka ga i sahranjuju.

Milošev otac juče je ispričao i da je njegov sin želeo da upiše Fakultet za bezbednost i Policijsku akademiju i da se jedno vreme i spremao za to, jer mu je želja bila da postane inspektor. Međutim, pre par godina vrbovali su ga ljudi iz Crne Gore i tada je promenio veru. Kako je rekao, vehabije su ga i oženile, a to je bio način da ga "drže u šaci".

U Novom Pazaru, gde se Miloš preselio iz Mladenovca, imao je dva drugara, a prema rečima Miloševog oca, tu je upoznao i Igora Despotovića, koji je uhapšen kao saučesnik u ovom terorističkom napadu.

Otac Zoran ispričao je da su pokušavali na sve načine da Miloša vrate na stari put, ali nisu uspeli u tome.

Zoran Žujović kaže je i da njegov sin ima dete koje će za par dana napuniti godinu dana, i da su ga sin i snaja posetili kada su bebu dobili. Tada je, kako je rekao, snaji video samo oči, a Milošu rekao da ona više ne dolazi u hidžabu.

Zoran je potvrdio da je Miloševa supruga trudna, a trebalo bi da se po drugi put porodi krajem godine. Da je teška sudbina pogodila Žujoviće potvrđuju i komšije i rođaci iz Male Vrbice koji još nisu išli da izjavljuju saučešće:

- Niko noćas nije spavao, potreseni smo i ne znamo da li nesrećnim roditeljima da priđemo. Šta da im kažemo - govore komšije Žujovića.

(Novosti)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading