Nafta u kući
Foto: Printscreen/MUP


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, uz podršku Osnovnog javnog tužilaštva, pripremaju krivičnu prijavu protiv 52-godišnjeg muškarca iz Vranja zbog sumnje da je učestvovao u nedozvoljenom prometu akciznih proizvoda. Naime, policija je pretražila pomoćne prostorije u osumnjičenikovoj porodičnoj kući gde je pronašla čak 440 litara nafte. Ovaj slučaj izaziva pažnju javnosti i postavlja pitanje o tome kako je osumnjičeni došao u posed ove značajne količine nafte.

Osumnjičeni muškarac, čiji identitet još uvek nije javno objavljen, bio je predmet policijske istrage koja je rezultirala otkrićem značajne količine nafte u njegovim pomoćnim prostorijama porodične kuće. Pitanje koje se postavlja jeste kako je ova količina nafte završila u njegovom posedu i da li postoji veza sa nekim ilegalnim aktivnostima ili organizovanim kriminalnim grupama.


Policija je reagovala na osnovu naredbe Osnovnog javnog tužilaštva i preduzela akciju hapšenja i privođenja osumnjičenog. Nadležni organi su pokrenuli istragu kako bi utvrdili sve okolnosti ovog slučaja i identifikovali eventualne saučesnike ili organizatore nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading