svinja
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

Milovan Dinić zvani Miša (51) iz sela Bovan koje se nalazi između Sokobanje i Aleksinca, zadobio je povrede polnog organa, testisa, ruke i butine kada ga je 19. juna ujela svinja u svom domaćinstvu.

Njemu je odstranjen jedan testis nakon operacije u aleksinačkoj bolnici.

- Jedno prase je bilo povređeno na leđima. Verovatno ga je svinja povredila pa je imalo neku ranu. I ja sam ušao u svinjac, u jednoj ruci sam držao jod, a drugom pokušao za glavu da izvučem prase da mu namažem melem. Tada je prasence zaskičalo i majka svinja je reagovala. Ugrizla me za genitalije dole - počinje priču Milovan.

Njega je spaslo izgleda to što je mahinalno u odbrani prosuo jod po glavi svinje te je ona ustuknula.

- Krenuo sam rukom da se branim i prosuo joj jod po glavi i očima. Odguravao sam je nekako, ali ona je kidisala na mene zbog praseta. Nekako sam se izvukao iz svinjca, ali sam se prethodno pribio uz zid. Sve mi je donji deo u predelu genitalija bio krvav.

- Video sam i da mi je ruka krvava. Ubrzo sam video da je pocrnela rana. Odmah sam nekako seo u automobil i sam se dovezao onako krvav u bolnicu. Zbog eventualne sepse, odstranjen mi je jedan testis - priča svoju muku Milovan i dodaje da je svinja i ranije pokazivala agresivnost, ali nikada nije bilo ovako.

- Nikad se tako nešto nije dogodilo, ali eto sada je ispalo tako da je pre par dana prskao sredstva protiv šuge i sličnih bolesti tako da je tada rasrdio svinju. Sada kada se pojavio s jodom i još prase zaskičalo, svinja je reagovala, rekao je Milovanov otac Radoš.

Drugi slučaj ujeda svinje je bio u nedelju 30. juna kada je svinja ujela S.R. (67) iz Aleksinačkog Bujmira, ženu koja je preživela stravičniji napad.

- Video sam ženu koju je svinja ujela u Bujmiru. Ono je stvarno strašno, njoj su previjene obe ruke, glava, ma strašno. Ona ima povrede po celom telu - rekao je Milovan Dinić za Kurir.

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading