milovan dinić
Foto: Printscreen/Facebook

Milovan Dinić, zvani Miša (51), iz sela Bovan, koje se nalazi između Sokobanje i Aleksinca, zadobio je povrede polnog organa, testisa, ruke i butine kada ga je 19. juna ujela svinja u njegovom domaćinstvu.

Milovan Dinić je za Alo! otkrio kako je prošla operacija i kako se oseća nakon stravičnog incidenta.

- Sve mi je bilo modro, kad je ona mene ugrizla zamalo se nisam onesvestio. Ujela me je za polni organ više puta. Nakon incidenta sam brzo otišao u bolnicu gde su me momentalno poslali na operaciju. Tada su mi uklonili jedan testis. Sad trpim neizdržive bolove, koje ne znam kad će da prestanu - kaže za Alo! Milovan Dinić.

Miša je prepričao kako se odvijao stravičan i incident, kako navodi svinja je kad je ušao u obor bila mirna nije davala naznake da će napasti sve dok prase nije zaskičalo.

- Ona je povredila svoje prase par dana ranije. Tog kobnog dana sam došao da stavim antibiotik prasetu da mu se rana ne inficira. Kako sam ga podigao za glavicu ono je zaskičalo. Tada sam video da se krmači smraklo pred očima i tada je krenula ka meni. Iz sve snage me je ugrizla za polni organ, iz sveg glasa sam zakukao, mislim da me je celo selo čulo - navodi Milovan.

Krmača nije puštala, nastavljala je da mu grize ruke i butine. 

- Nije puštala, kao da se nameračila da me ubije. Znao sam da su krmače agresivne kad oprase, ali nisam znao da su ovako ubilački nastrojene. Kad me je drugi put ugrizla za mošnice mislio sam da ih je odgrizla, ali verovatno mi je u tom momentu presekla sve vitalne vene. Izgubio sam osećaj, hteo sam da se onesvestim. Sve je bilo modro da modrije ne može biti - kaže domaćin za Alo. 

Kako navodi, još uvek se oporavlja od operacije, teško mu je da sedi i da funkcioniše. 

- Šta da radim, desilo se šta se desilo. Teško mi je, nisam očekivao ovo. Da nisam prosuo jod po njoj i tako je onesposobio, možda bi me celog izgrizla. Samo se nadam da će bolovi uskoro proći - kaže Milovan Dinić.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading