Nemačka policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Crnogorski državljanin (25) uhapšen je u Nemačkoj zbog sumnje da je nožem nasmrt izbo ženu (52), a zatim pobegao i krio se u šupi, zbog čega su ga policajci tražili čak i helikopterom!

Kako saznajemo, zločin je otkriven u noći između ponedeljka i utorka u nemačkom gradu Vajngartenu u oblasti Karlsrue. Policija je zatekla ženu sa brojnim povredama, od kojih je ubrzo izdahnula.

- Ubistvo je otkriveno nakon što se u stanu, gde su boravili Crnogorac i žrtva, čula jaka buka i lomljava. Kada je policija došla u stan, zatekla je ženu sa stravičnim povredama od kojih je ubrzo preminula - navode nemački mediji.

Posle zločina osumnjičeni Crnogorac je pobegao u nepoznatom pravcu.

„Potraga za počiniocem u koju je bio uključen i helikopter trajala je nekoliko sati i muškarac osumnjičen za ubistvo ubrzo je otkriven u jednoj šupi u kojoj se krio“, pišu lokalni mediji.

policija

/AP

 

Portparol nemačke policije je takođe potvrdio za medije da je telo otkriveno po prijavi komšija. Objavljeno je da je žena preminula od stravičnih povreda, ali nisu potvrdili niti demantovali da je nesrećna žena ubijena nožem.

Sumnja se i da je Crnogorac bio u emotivnoj vezi sa ženom, ali policija, u cilju istrage, takođe nije želela da otkrije prirodu njihovog odnosa.

Prema rečima komšija, u tom stanu je živelo više osoba, među kojima su uglavnom radnici trgovci i monteri.

- Policija je u poslednjih godinu dana dolazila više puta na pomenutu adresu zbog brojnih prijava za tuče i narušavanje javnog reda i mira - otkriva izvor za nemačke medije.

Utvrđuju se okolnosti napada.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading