bar
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

- Službenici Jedinice za suzbijanje ekonomskog kriminala su Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podneli krivičnu prijavu protiv B. T.(60), zbog sumnje da je počinila krivično delo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje - navodi se u saopštenju.

Ona je kako se sumnja, u mestu Skala u Baru, u martu, na jednoj katastarskoj parceli započela građenje objekta bez prijave građenja i potrebne dokumentacije, što je i utvrđeno kontrolom Urbanističko-građevinske inspekcije koja je o navedenom sačinila zapisnik o inspekcijskom pregledu i donela rešenje o obustavi radova.

- Osumnjičena je izbegla plaćanje poreza i drugih dažbina čime je nanela štetu budžetu Crne Gore u iznosu od oko 60 hiljada evra - rekli su iz Uprave policije.

Takođe, službenici Odeljenja bezbednosti Bar su Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podneli krivičnu prijavu protiv D.B. (35) zbog sumnje da je počinio krivično delo navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

- Ta osoba, prilikom izvršene kontrole prisustva alkohola u organizmu, nije imala kod sebe identifikacioni dokument, te je policijskim službenicima dala netačne lične podatke i iste doveo u zabludu prilikom sačinjavanja zapisnika i prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima - zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading