Milan Đorđević
Foto: Alo/Foto: Printskrin


Nestanak Milana Đorđevića (41) iz Niša i dalje je tema koja intrigira javnost, a za njim se i dalje traga. Njegova majka Marica ne veruje da se njen sin nalazi na Suvoj planini, gde je pronađen njegov automobil "škoda" 10. juna. Milan, koji je inače iskusan planinar, poslednji put je viđen uveče na niškom izletištu Bojanine vode, a od tada mu se gubi svaki trag.

Gorska služba spasavanja, policija, Žandarmerija i prijatelji krenuli su u intenzivnu potragu za Milanom, ali bez uspeha. Marica ističe da je potraga obišla sve moguće lokacije na planini, ali da nema traga od njenog sina. Suprug Marice boluje od leukemije, a svakodnevna briga oko nestanka Milana dodatno ih opterećuje.

Nestanak Milana prati nekoliko misterioznih okolnosti. On je ostavio oba telefona, novčanik i pametni sat kod roditelja u stanu, što ukazuje na to da je možda želeo da se osami. Međutim, jedan sat, koji je inače nosio svuda sa sobom, pronađen je u kolima, dok je drugi ostavio kod kuće. Ova činjenica zbunjuje Maricu i dodatno komplikuje već tešku situaciju.

"Nama je bitno samo da li je živ, pa neka je i otišao. Krug na planini je zatvoren, gore nema ništa. Potraga ljudi je obišla sve. I moj sin Dejan je sa drugarima i kumovima obišao sve vrhove, i tamo prema Tremu i tamo gde su ti divlji konji. Kažem, gore nema ni traga od mog sina. Prijatelji, policija, žandarmerija, okrenuli su svaki kamen. I nema. Pozivam i ljude da pomognu ako neko nešto zna da javi jer se pojedosmo od sekiracije", priča ova majka za Kurir televiziju.


Marica apeluje na ljude da pomognu ako imaju bilo kakve informacije o nestanku njenog sina. Ističe da je bitno samo da znaju da li je Milan živ, čak i ako je odlučio da krene drugim putem. Potraga i dalje traje, a policija sada proverava bazne stanice u nadi da će pronaći bilo kakve tragove koji bi ih doveli do Milana.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading