U CRNOJ GORI DVE PRIJAVE ZA SRPSKE DRŽAVLJANE Žena oštetila budžet za 60.000 evra, muškarac doveo u zabludu policiju
EPA/BORIS PEJOVIC

Naime, službenici Jedinice za suzbijanje ekonomskog kriminala su Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podneli krivičnu prijavu protiv B.T. (60), zbog sumnje da je izvršila krivično delo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje.

-Ona je kako se sumnja, u mestu Skala, u Baru, u martu ove godine, na jednoj katastarskoj parceli započela građenje objekta bez prijave građenja i potrebne dokumentacije, što je i utvrđeno kontrolom od strane Urbanističko-građevinske inspekcije koja je o navedenom sačinila zapisnik o inspekcijskom pregledu i donela Rješenje o obustavi radova. Osumnjičena je izbegla plaćanje poreza i drugih dažbina čime je nanela štetu budžetu Crne Gore u iznosu od oko 60.000 evra- saopštili su iz Uprave policije.

Takođe, službenici Odjeljenja bezbednosti Bar su Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podneli krivičnu prijavu protiv  D.B. (35) zbog sumnje da je izvršio krivično delo navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

Pomenuta osoba, prilikom izvršene kontrole prisustva alkohola u organizmu, nije imalo kod sebe identifikacioni dokument, te je policijskim službenicima dao netačne lične podatke i iste doveo u zabludu prilikom sačinjavanja zapisnika i prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o bezbdnosti saobraćaja na putevima- zaključili su iz UP.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading