hapšenje
Foto: Stock/Shutterstock


Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je uhapšen saobraćajni policajac zbog krijumčarenja ljudi. Policija je uhapsila M.P. (45) iz PU Novi Sad, koji je svojim teretnim vozilom preuzeo 67 ilegalnih migranata i uputio se putem ka Beogradu, kada ga je policija uhapsila kod sela Činiglavci, kod Pirota.

Saobraćajni policajac M.P. (45) iz PU Novi Sad uhapšen je zbog krijumčarenja 67 ilegalnih migranata. On je prethodno dogovorio tranzit kroz Srbiju uz novčanu nadoknadu od 100 evra po migrantu i krenuo ka Beogradu teretnim vozilom Iveko Testor, ali je zaustavljen kod sela Činiglavci, kod Pirota.

Policija je uhapsila saobraćajnog policajca M.P. (45) iz PU Novi Sad dok je vozio teretno vozilo Iveko Testor sa 67 ilegalnih migranata. On je u okolini Dimitrovgrada preuzeo migrante i krenuo ka Beogradu uz dogovorenu novčanu nadoknadu od 100 evra po migrantu. Međutim, njegov plan je osujećen kada ga je policija zaustavila kod sela Činiglavci, kod Pirota.

Policija je intervenisala kod sela Činiglavci, kod Pirota, gde je zaustavila teretno vozilo Iveko Testor koje je vozio saobraćajni policajac M.P. (45) iz PU Novi Sad. U vozilu je pronađeno 67 ilegalnih migranata koje je policajac prevozio uz dogovorenu novčanu nadoknadu od 100 evra po migrantu.

Saobraćajni policajac M.P. (45) iz PU Novi Sad, koji je uhapšen zbog krijumčarenja ljudi, predat je tužilaštvu na dalje postupanje, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading