BEBA
Foto: Printscreen/Facebook printscreen


Juče popodne, u jednom beogradskom tržnom centru, dogodila se nezgoda koja je uzdrmala sve prisutne. Dečak star godinu dana primljen je u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama nakon što je pao sa stola za presvlačenje. Prema izjavama radnice tržnog centra, nesreća se dogodila kada se majka deteta okrenula da nešto izvadi iz torbe, te je dete u tom trenutku nesrećno pala.

Prema rečima radnice jednog lokala u tržnom centru, dete je palo sa stola za presvlačenje na prvom spratu tržnog centra. Iako su radnici iz obližnjih lokala izjavili da nisu ništa čuli ni videli, dečak je prevezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane teške telesne povrede u vidu preloma lobanje.

- Juče sam bila slobodna, međutim, moja koleginica koja je radila do 18 sati mi je javila da je dete palo sa kreveta za presvlačenje. Rekla mi je da je majka bila sa detetom i da se ono okrenulo u trenutku kada je majka krenula da izvadi nešto iz torbe. To je bio bukvalno trenutak nepažnje - objašnjava za "Blic" Milica koja je zaposlena u jednom lokalu u beogradskom tržnom centru.

Ona navodi da joj je koleginica prenela da je detetu glava skroz bila krvava i da se nesreća dogodila na prvom spratu tržnog centra.

- Nama je prodavnica na drugom spratu, vidite i sami, nismo u blizini toaleta pa nismo ni mogli da vidimo i da čujemo čak i da se desilo na drugom spratu - pojašnjava nam sagovornica.


Radnica iz tržnog centra izrazila je nadu da će dete biti dobro, ističući da je saznala više detalja iz medija. Takođe, izrazila je saosećanje prema majci deteta, koja je prema njenim rečima, bila vidno potresena.

(Blic)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading