komšija
Foto: Alo/Foto: Alo

Živadinka i Rade Trajković, supružnici iz Banjskog Polja, okončali su davanje iskaza u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru u istrazi o ubistvu Danke Ilić (2) iz Bora. Za smrt devojčice osumnjičeni su Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50), koji su takođe prisustvovali davanju iskaza.

- Sve što smo rekli ranije, mi smo ponovili - rekli su supružnici.

- Da li ste videli osumnjičene? - bilo je jedno od pitanja za Trajkoviće.

- Bili su tu, ali nismo obraćali pažnju na njih - rekla je Živadinka.

Uz njih dvoje iskaz bi trebalo da da i Dalibor Jović iz Bora koji je, navodno, video osumnjičene kod deponije. Na saslušanju su i roditelji ubijenog detata Miloš i Ivana Ilić.

Dragijević i Janković, radnici borskog "Vodovoda" su, kako se sumnja, 26. marta u Banjskom Polju, službenim automobilom "panda" udarili devojčicu, njeno telo ubacili u vozilo, a potom bacili na divlju deponiju.

Pored Dragijevića, koji je priznao zločin ali sada traži novo saslušanje, i Jankovića čija se odbrana bazirala na priči da Danku nikada nije video, osumnjičen je i Radoslav Dragijević. Otac glavnoosumnjičenog je bio u pritvoru pod sumnjom da je sinu pomogao da telo devojčice sa divlje deponije prebace na nepoznatu lokaciju. Pod sumnjom da je bio i pomagač uhapšen je i Dragijevićev mlađi brat Dalibor (40) koji je preminuo u policijskom pritvoru, nekoliko sati posle hapšenja. Telo Danke Ilić, i pored svih napora, još nije pronađeno.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading