ubistvo
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pre tačno godinu u centru Beograda zatečen je stravičan prizor - u stanu je pronađeno raskomadano telo poznate tiktokerke Noe Milivojev (18) iz Kovilja! Za njenu stravičnu smrt tereti se njen bivši dečko Ognjen Dabetić (33), a na godišnju Noine smrti oglasila se i njena majka srceparajućom porukom!

Noa Milivojev je transrodna osoba i veliku pažnju je privlačila na Tiktoku. Misteriozno je nestala 17. juna prošle godine, a u njenu potragu su se pored policije, uključili porodica i svi oni koji je poznaju. Zatim je stanare beogradske ulice Cara Lazara 7. jula šokiralo veliko prisistvo policije. Ubrzo je Ognjen Dabetić izveden iz zgrade sa lisicama na rukama, a ono što je pronađeno u njegovom stanu, šokiralo je čitavu javnost.

Ognjen Dabetić je optužen da je tiktokerku posle svađe najpre udarao, zatim zadavio električnim kablom dok nije prestala da diše. Međutim, ono što je dalje istragom utvrđeno ledi krv u žilama. Telo je vukao po podu galerije, a zatim niz stepenice, do kupatila, gde je nožem u tuš-kabini raskomadao telo. Delove tela je stavio u jednu PVC kutiju s poklopcem koju je policija pronašla na podu u kupatilu, Dve PVC kante bile su u tuš-kabini, a Dabetić ih je, prema navodima optužnice, zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen.

Ubijena Noa Milivojev

Printscreen

 

Na godišnjicu pronalaska delova tela nesrećne tiktokerke oglasila se i njena majka Boba na Fejsbuku srceparajućom objavom.

„Živote, previše je ovo bola“, navodi se u objavi na kojoj se nalazi oblak koji plače na tamnoj podlozi.

Kako se navodi u optužnici protiv Dabetića, on je stravičan zločin počinio u stanju uračunljivosti, pri čemu je bio svestan svog dela i hteo je njegovo izvršenje. Na početku suđenja Dabetić je negirao krivicu i kratko se izjasnio da nije kriv, naglasivši da će se u nastavku postupka braniti ćutanjem. Tereti se da je stravičan zločin počinio iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način.

Ubica Noe Milivojev

Foto: Društvene mreže/printscreen

 

Njih dvoje su raskinuli, ali kako se navodi u optužnici, Noa Milivojev nije mogla da prihvati njihov prekid i insistirala je da ostanu zajedno. Navodno su obnovili kontakt, a kada je došla kod njega u stan kobnog dana, došlo je do svađe, zatim i ubistva. 

- Ne znam da li je bio u vezi s Đorđem (Noa). Znam da ga je Đorđe zvao Ogi, ali ne znam prirodu njihovog odnosa. Nije mi se otvarao, više je pričao s majkom, ali sam ja ponekad učestvovao u njihovim razgovorima. Znao sam da Đorđe nije imao posao, da mu je bilo teško da se zaposli zbog izgleda. Kada je nestao, učestvovao sam u potrazi - rekao je otac ubijene Noe pred sudom.

Prema rečima Noinih prijatelja, Dabetić je nju inače navodno maltretirao i seksualno se iživljavao nad njom.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading