stefan m.
Foto: Printscreen/Facebook

Stefan M. (19) poginuo je u petak uveče u saobraćajki kod mladenovačkog sela Amerić.

Do nesreće je došlo kada je Stefan upravljajući vozilom, pod nepoznatim okolnostima, sleteo sa puta, a očevici tvrde da je išao prevelikom brzinom.

On je na mestu ostao mrtav, a njegov suvozač F. T. (19) prevezen je u Urgentni centar sa teškim povredama, a automobil u kom su bili zgužvan je do neprepoznatljivosti.

Brojna rodbina oprašta se od tinejdžera na društvenim mrežama:

- Samo su suze iskrene, one nikada neće krenuti iz oka ako duša ne boli. Ponekad je toliko u duši boli da krenu i ne mogu stati. Pusti ih neka se slivaju niz obraze... Pusti neka olakšaju duši... Pusti ih neka boli jače, neka te anđeli čuvaju... Prerano si otišao, moje unuče - ovim rečima se Stefanov deka oprostio od njega.

Stefan M.

Foto: privatna arhiva

 

- Ode moj Stefan. Neka ga anđeli čuvaju. Duša tetkina, lepotan moj... Kako bre... O bože, ne mogu da verujem, duša me boli. Moj Stefan, moje dete, ne mogu još da verujem da te nema više - rekla je tetka.

- Ujkino, zar ovo da mi uradiš, zar ovu bol da mi naneseš. Ujkino prase moje ostavio si nas. Nikad te prežaliti neću. Počivaj u miru, anđele moj mali - napisao je ujak mladića.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading