mladenovac
Foto: Printscreen/Foto: privatna arhiva

Do nesreće je došlo kada je Stefan kobne večeri upravljajući vozilom, pod nepoznatim okolnostima, sleteo sa puta, a očevici tvrde da je išao prevelikom brzinom.

On je na mestu ostao mrtav, a njegov suvozač F. T. (19) prevezen je u Urgentni centar sa teškim povredama, a automobil u kom su bili zgužvan je do neprepoznatljivosti.

mladenovac

Foto: privatna arhiva

 

Njegova ujna objavila je njegovu umrlicu na kojoj piše da će Stefanova sahrana biti u utorak na gradskom groblju u Mladenovcu, a prethodno se od njega oprostila potresnim rečima.

- Ko će da nas zadirkuje, ko će da nas grdi, bile smo ti druge majke, drugarice, sestre, tetke, ujne, strine, savetnici, advokati i sve što se biti može. Dale smo ti ljubav, nadu, volju... Ali izgleda ne dovoljno da te zadržimo na ovom svetu. Vole te majke druge, ti to znaš, grdiš nas i tamo znam ja. U ovoj trci od života, vest o tvojoj tragičnoj smrti uspela je da zaustavi vreme. Sve je stalo. Smrt ne postoji, ljudi umiru kada ih svi zaborave. Ti si samo otišao u drugi dom, da se tvoja duša i misli oporave. Postao si anđeo čuvar naše sreće i naše tuge, uvek ćemo čuvati sećanje na tebe. Ujnino debelo prase. Neka ti staze nebeske budu obasjane, da ti Bog podari spokoj i mir. Ujnin dečko najlepši na svetu. Bebo naša mala. Samo što si stasao u momčića. Zašto lepi moj? Ti nam se nasmeši nekada, tamo sa druge strane, tamo iza šarene duge! Volimo te - napisala je ujna na svom Fejsbuk profilu.

BONUS VIDEO


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading