Danka Ilić
Foto: Alo/Foto: printscreen/facebook

 Da li je u pitanju taktika osumnjičenog ili će popot kolege Srđana Jankovića, promeniti iskaz saznaćemo danas.

Dejan Dragijević i njegov prijatelj i kolega Srđan Janković (50) iz sela Luka kraj Bora sumnjiče se za smrt devojčice koja je misteriozno nestala krajem marta. Sumnjiče se da su dete udarili automobilom „fijat panda“, zadavili je, a zatim njeno telo zatrpali na nepoznatu lokaciju.

Dejan Dragijević je pred tužilaštvom priznao stravičan zločin i do detalja opisao šta se dogodilo kobnog dana. Međutim, ono što je mnoge šokirale je to da on želi ponovo da da svoj iskaz pred Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru.

svetlana dragijević

 

 

 

- Preko advokata je podneo pisani podnesak u kojem ističe da želi da ga tužilac ponovo ispita i sasluša jer, kako je naveo, želi da razjasni svoj prvi iskaz. Sada je i poznat datum njegovog saslušanja. To će biti u četvrtak, 11. jula! Kod mnogih je njegov zahtev izazvao iznenađenje, s obzirom na to da je sve odmah priznao i do detalja ispričao šta su uradili nedužnoj devojčici. Jedino nije želeo da kaže gde je dete zatrpano – rekao je izvor Alo!.  

 Da potsetimo Srđan Janković, koji se nakon hapšenja branio ćutanjem, odlučio je ipak kasnije da iznese svoju odbranu. Negirao je krivicu i izjavio: „Tu devojčicu ja nisam video nikada u životu.“

- Potvrdio je da je tog dana zaista bio u Banjskom Polju, objasnio je šta je tamo radio i priznao da je pio. Priznao je i da je bio za volanom, kao i da se automobilom kretao baš tim putem koji je naveden prethodno, ali i da apsolutno nikoga automobil nije udario. Stajao je samouvereno, uzdignute glave, kao da nema nikakve veze sa zločinom. Sve je šokirao svojom hladnokrvnošću i negiranjem zločina. Čak je rekao da nikada nije video Danku - pričao je za Alo! izvor blizak slučaju. Glavnoosumnjičeni Dejan Dragijević je priznao ubistvo.

svetlana dragijević

 

 

 

Podsetimo, Danka je nestala u utorak, 26. marta, oko 13 sati, kada se majka, kako je rekla, na trenutak okrenula i odvojila od ćerke da bi sinu dala vodu. Devojčica je u tom momentu misteriozno nestala, a od tada su gotovo svi bili na nogama. Policija, Žandarmerija, pripadnici GSS, vatrogasci, kao i meštani i brojni dobrovoljci pretraživali su teren tražeći devojčicu. Helikopteri su preletali čitavu oblast, a u toku noći su korišćene i termovizijske kamere.

Nažalost, nedelju dana kasnije Srbiju je šokirala informacija da je mala Danka brutalno ubijena.

Dankino telo još uvek nije pronađeno.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading