mladenovac ubistvo
Foto: Alo/Alo

Prema prvim preliminarnim rezultatima utvrđeno je da se radi o mlađoj osobi iz sela Kusadak.

- Istragom se došlo do informacija, da su momak i devojka več izvesno vreme imali ljubavne probleme. navodno su se posvađali i devojka nije više za njega htela da čuje. Međutim on je jutros došao na njena vrata. Bio je uporan, zvonio je lupao u nameri da mu ona otvori. Međutim devojka se uplašila te se zaključala.  Ubrzo se potom i čuo pucanj, a zatim je pronađeno telo policajca – objašnjava izvor.

Prema njegovim navodima, istragom tek treba da se utvrde informacije koje kruže krajem, a to je da je navodno mladić imao plan prvo da ubije devojku pa sebe.

- Šta je tačan motiv za suicid i da li je još nešto bilo u planu utvrdiće se istragom. Kao i u svim slučajevima svaka informacija i trag moraju da se provere pa i ove priće – rekao je izvor

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading