Klinac
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen192.rs

 

Obojica su se odmah dali u pljačkaške pohode i brzom reakcijom novosadske policije otkriveni su i uhapšeni. Sada su već oborili sve crne rekorde i nadležni ne pamte da su do sada imali ovakav slučaj - maloletne dečake koji su osumnjičeni da su počinili krivična dela ubistvo, teške krađe i razbojništva.

Sumnja se da su do sada počinili više od 100 krivičnih dela, a sve je kulminiralo prošle godine svirepim prebijanjem Todora Šunjke (75) u Tovariševu koji je zbog teških telesnih povreda preminuo u bolnici. Pre i posle toga nastavili su sa pljačkanjem i provaljivanjem u privatne i poslovne objekte, prodavnice, mesare, cvećare iz kojih su krali novac, mobilne telefone i razne proizvode, ali i uništavali imovinu čime su činili još veću materijalnu štetu.

Obojica dečaka do sada su više puta bežali iz ustanova socijalnih službi i niko im ništa ne može zato što ne mogu biti smešteni u instituciju zatvorenog tipa niti su krivično odgovorni zato što nemaju napunjenih 14 godina. Sada su ponovo vraćeni u Zavode u Beogradu i Knjaževcu.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading