kanarevo brdo
Foto: Alo/Alo

Piše Slađana Stepanović

Veliki broj vatrogasa stigao je na teren sinoć kako bi ugasio požar koji je izbio u Rakovici, na Kanarevom brdu, u Ulici Pere Velimirovića.

Vlasnica stana na Kanarevom brdu u kojem je juče izbio požar, Ana M., ispričala je za Alo.rs kako je došlo do vatrene stihije.

- To je bilo oko 19 sati. Sin je ležao u dnevnoj sobi, a ja sam kuvala u kuhinji. On je gledao tenis, ali mislim da je zadremao. Odjednom sam čula da je nešto puklo, ali nije bio jak prasak, pa nisam došla u dnevnu sobu da vidim. Onda je sin skočio i počeo da viče "Požar". Videla sam da se klima zapalila i iznutra i spolja, a terasa je bila cela u plamenu. Odmah sam povukla sina i krenuli smo u drugu sobu po mog bolesnog oca, koji se jedva kreće jer je imao dva šloga - opisuje Ana, vidno uznemirena.

Ona kaže da su nekako uspeli da izvuku njenog oca i alarmiraju druge komšije.

- Odmah sam stisnula alarm za požar i počela da lupam ljudima na vrata, pa smo svi zajedno istrčali napolje i čekali vatrogasce, koji su brzo došli i krenuli sa gašenjem, ali vidite i sami koliko je šteta velika. Samo neka smo se svi spasli - rekla nam je Ana, a tada su došli kriminalistčki inspektori koji su započeli uviđaj.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading