majdanpek
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

“Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice neutralisali su večeras dvostrukog ubicu P.P. (1935), koji je u selu Topolnica, kod Majdanpeka, iz puške ubio bračni par R.J. (1955) I R.J. (1956), i ranio M.N. (1965). 

I pored pokušaja pregovora i bacanja suzavca i šok bombi, lice nije želelo da se preda, već se sa puškom u ruci suprotstavilo policiji, nakon čega su ga, u skladu za Zakonom o policiji i Pravilnikom o policijskim ovlašćenjima, pripadnici SAJ-a lišili života,” izjavio je Dačić.

Ovo je bračni par koji je ubijen u Majdanpeku. 

Podsetimo, najpre se u ponedeljak uveče oko 19 sati saznalo da je jednom selu kod Majdanpeka došlo do pucnjave u kojoj ima nastradalih osoba. Ubrzo se saznalo da su stradale dve osobe, i da je u pitanju bračni par. 

Navodno, svađa napadača i komšija izbila je oko požara, a potom je deda upucao bračni par s leđa. Tom prilikom ranjena je još jedna osoba, koja je krvava išla pet kilometara da bi potražila pomoć. 

Na lice mesta, obzirom na to da je naoružani ubica bio u bekstvu, uputile su se ekipe SAJ-a. Oni su tragali za ubicom, koji je lišen života jer je odbijao da se preda i naoružan se suprotstavljao policiji. 

 Rođak ubijenog Radeta ispričao detalje krvoprolića kod Majdanpeka. Ovo je navodno razlog krvoprolića. 

BONUS VIDEO

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading