Kuća ubice u Topolnici
Foto: Alo/Alo


U selu Topolnica, nedaleko od Majdanpeka, sinoć je došlo do tragičnog incidenta koji je šokirao lokalno stanovništvo. Nakon porodične svađe, 89-godišnji Petar P. je pucao iz lovačke puške na bračni par komšija, Rumenu i Radeta, koji su nažalost preminuli od posledica ranjavanja.

Prema izveštaju našeg reportera Mihajla Žilovića, porodična svađa kulminirala je jezivom pucnjavom koja je zavila selo u crno. Prema rečima meštana, postojali su nesuglasice između dve porodice, a situacija je eskalirala kada je Petar P. zapalio strnjiku oko svoje kuće, što je dovelo do tragičnog ishoda.

Kuća ubice u Topolnici

Alo

 

 


Meštani sela Topolnica su istakli da ubica nije bio omiljen u selu i da su smatrali da je "zastranio". Nakon višesatnog razgovora i pregovora, Petar P. se suprotstavio policiji s puškom u ruci, a pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) su morali da reaguju i neutrališu ga.

Kuća ubice u Topolnici

Alo

 

 


Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je policija uspešno neutralisala ubicu, te da je situacija stavljena pod kontrolu. Takođe, Dačić je najavio ponovno razmatranje zakona o oružju, kako bi se smanjio broj oružja u posedu građana i time umanjila mogućnost sličnih tragičnih događaja.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading