Slađana Stepanović
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Kako naša reporterka Slađana Stepanović javlja, pucnjava se dogodila u selu Lipnički Šor, kada je oko jedan sat ubijen granični policajac Nikola Krsmanović, a njegov kolega Vjekoslav ranjen. 

- Pucnjava se desila ispred kafane "Kod komaraca", a osumnjičeni je pobegao u šumu koja se nalazi iza restorana. Njegov ranjeni kolega potrčao je po pomoć u stambenu kuću koja se nalazi kod parkinga. Očevidac koji živi blizu mesta pucnjave ispričao je da je čuo oko devet pucnjeva, a onda je izašao napolje i ugledao Nikolu koga Hitna pomoć vozi na nosilima. Saznali smo da je i taksista koji je prevozio osumnjičenog ostao na licu meta i sačekao policiju. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je prišao ranjenom policajcu Nikoli, a potom ga overio. Pre nekoliko minuta pripadnici Žandarmerije, u pratnji policijskih pasa, krenuli su potragu u šumi, gde se sumnja da je pobegao osumnjičeni. Pretražuje se čitav rejon oko mesta ubistva - rekla je reporterka Alo! 

Podsetimo, tokom rutinske kontrole taksi vozila od strane pripadnika granične policije u Loznici, sinoć je došlo do krvavog obračuna, u kome je kako se sumnja, Hajrizi Artan (33) odbio da preda torbicu nakon čega je otvorio vatru na srpske policajce i ubio Nikolu Krsmanovića (34).

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading