Miloš Jevremović
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram/miloshhh90

Nikola Krsmanović (34) iz okoline Loznice, koji je ubijen u stravičnom napadu, biće sahranjen danas na lokalnom groblju u Jarebici odakle je rodom! Njegov najbolji drug i kolega poručio je za Alo! da će mu opelo držati jedan od vladika Srpske pravoslavne crkve, a njegova porodica je zanemela od bola!

Nikola Krsmanović je u stravičnom terorističkom napadu  upucan u grudi, a od zadobijenih povreda je preminuo u Opštoj bolnici u Loznici. Reporter Alo! posetio je juče kuću porodice Krsmanović! Rodbina, prijatelji, meštani i veliki broj kolega okupio se u kući nastradalog Nikole, kako bi izjavili saučešće i pružili podršku njegovoj porodici.

- Porodica je veoma zahvalna Opštini, Ministarstvu i Crkvi, vladika će da mu drži opelo na sahrani! Sve to potvrđuje kakav je on bio, niko nije zvao i molio bilo koga, ljudi sami shvataju. Tragedija je za sve, a najviše za njega i mi ćemo večito biti uskraćeni što ga nema - poručio je njegov kolega i najbolji drug, koji nije želeo da otkriva svoje ime.

angelina

Alo

 

Komšije nastradalog Nikole nisu mogle takođe da skrivaju bol zbog smrti mladog policajca.

- Rođena tamo gde je Nikola poginuo. Poginuo je ispred moje rodne kuće. To je sad kuća mog brata, nisam bila tu kad se čula pucnjava. Oni su sve čuli, ali Nikoli nije bilo pomoći. Poznavala sam ga od detinjstva, videla sam ga poslednji put pre jedno petnaest dana. Nikad nije prošao bez dobar dan. Ovo je velika tragedija po celo selo - govori za Alo! komšinica Angelina.

Dragan Rakić

Alo/Masanori Jošida

 

Za Alo! je takođe govorio i Nikolin komšija Dragan Rakić, koji ga zna od kad je bio dete.

- Uvek je prolazio i javljao mi se sa čika Dragane, sa njegovim tatom sam išao u školu. Znam ga od malih nogu, igrao je fudbal. Nisam išao na utakmice da gledam, ali igrao je, bavio se sportom. Ajoj, bože, bio je dete na svom mestu - kazao je on.

Najgore vesti je saznao dok je bio u obližnjoj komšijskoj prodavnici.

- Ne znam šta da kažem. Da on pređe ovamo i da ubije dete, to je strašno - jedva govori od šoka komšija Dragan.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading