Faton Hajriz
Foto: Printscreen/Foto: MUP Srbije

Faton Hajrizi je posle ubistva policajca Nikole Krsmanovića (34) i ranjavanja njegovog kolege V. I. (50) pobegao je i krio se u napuštenoj fabrici koja je udaljena 11,4 kilometra od mesta zločina, prenosi beogradski medij.

Na ovom mestu Hajrizi je otkriven i likvidiran posle otvaranja vatre na policiju.

On se skrivao kod crpne stanice nekadašnje fabrike "Viskoza", koju uglavnom koriste migranti, gde su ga primetili građani nakon što je MUP Srbije objavio njegovu fotografiju i apel da se jave svi koji imaju neku informaciju o njegovom kretanju.

Dodatni podaci dobijeni su od Bezbednosno-informativne agencije (BIA). Iako opkoljen, zapucao je na "sajovce", kojima su glave sačuvali panciri i štitovi. Niko od njih u ovoj akciji nije povređen.

Kako prenosi beogradski medij, njemu je bio potrebno oko 2 sata i 44 minuta da stigne do svog skrovišta, gde se krio do jutra, kada je krenuo navodno tražeći put za bekstvo.

Reporter Alo! nalazi se na licu mesta gde je ubijen Albanac Faton Hajrizi razgovarao je sa Dragoljubom Milutinovićem, čovekom koji je pre ubistva video Albanca i razgovarao sa njim.

- Sreo me je i pitao gde je put za Crnu Goru. Nisam video da je sa sobom imao oružje, jer ga je prekrio crnom jaknom, ali mi nije bilo svejedno. Znao sam da je to on, prepoznao sam ga po bradi. Nedugo posle sam čuo pucnje...prvo je ispaljeno 5,6 metaka, a onda su krenuli rafali - govorio je Dragoljub za Alo!

Snimak u kojem Dragoljub objašnjava šta se dogodilo možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ja

20.07.2024 11:43

A da prestanete da stavljate naslove i slike od ovog siptarskog govna jer to je vasa sramota a njima ponos .Zamracite bovnu barem sliku.