ćuprija bmw
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini, određeno je zadržavanje osumnjičenom S. T. (21) iz Ćuprije zbog sumnje da je počinio krivično delo - teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i on će biti odveden u pritvor nakon lečenja u bolnici.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je upravljajući putničkim vozilom BMW ćuprijskih registracija iz pravca Senja prema Ćupriji pod dejstvom opojne droge "kanabis", brzinom koja nije bila prilagođena stanju puta i atmosferskim prilikama, u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa kolovoza, a njegovi drugovi S.M. (20) i S.R. (21) su ispali iz vozila i stradali.

Na društvenoj mreži Instagram oglasio se jedan prijatelj vozača i otkrio da je mladić sam kupio automobil.

- Otac mu je preminuo pre tri, četiri godine. Svakako, ni pre toga nije imao oca pored sebe, samo dve sestre i majku koja ih je odgajala. Podigao je kredit za auto jer je baš taj auto toliko želeo. Neiskusan je, mnogo toga ne zna, nema potrebe za osuđivanjem prerano - rekao je vozačev drug odgovarajući na komentare sugrađana.

Osumnjičeni je zadobio teške telesne povrede u vidu nagnječenja grudnog koša sa prodorom vazduha u pluća, a treća putnica iz vozila, N. P. (16) iz Ćuprije, je zadobila teške telesne povrede u vidu preloma jedanaestog grudnog drugog slabinskog pršljena, te transferazlnog preloma prvog, drugog i trećeg slabinskog pršljena sa desne strane.

S. T. je, kako je utvrđeno, sa probnom vozačkom dozvolom upravljao automobilom čija je snaga motora veća od dozvoljene za te vozače i pod dejstvom kanabisa, pa će protiv njega biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading