faton hajrizi supruga
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Euronews Albania

Pevačica iz Albanije, Liridona Šalja, koja se predstavila kao supruga Fatona Hajrizija, koji je u četvrtak ubio srpskog policajca Nikolu Krsmanovića (34) u Lipničkom Šoru kod Loznice, oglasila se nakon gostovanja na televiziji.

Ona je u storiju zapretila medijima da ne objavljuju njene fotografije. Tvrdi da će, u suprotnom, ako to budu činili, morati da slučaj prijavi policiji, uprkos činjenici da to nije u njihovoj nadležnosti. Ne uzima u obzir činjenicu da je kao pevačica i javna ličnost njen lik već godinama prisutan u medijima.

Faton Hajrizi

Foto: Printskrin/instagram

 

- Zamolila sam novinare i medije da ne objavljuju moje fotografije. Zamolila sam ih da me ostave na miru. Nijedna fotografija bez mog znanja neće biti prikazana, inače ću podneti priijavu policiji protiv novina koje objavljuju nešto u vezi sa mnom - napisala je albanska pevačica na Instagramu.

Podsetimo, ova pevačica se juče predstavila na televiziji kao supruga Fatona Hajrizija, kada je govorila za Euronews Albanija. Ona je plakala za višestrukim ubicom, za kog je ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić, izjavio da je počinio oko šest ubistava.

- Želim da vidim njegovo telo. Imali smo planove za budućnost. Fatoni je bio sa mnom na moj poslednji rođendan, a zatim se predao. Razgovarali smo čak i dok je bio u bekstvu. Naš plan je bio da zatrudnim i da se vratimo normalnom životu. Ne mogu da verujem da ga više nema. Ne znam ko mu je punio glavu - pričala je ona, brišući suze, žaleći za teroristom, odevena u crno.

Ona je takođe rekla da njegovi roditelji žele da vide Fatonijevo telo i da je čula da će proći dve nedelje pre nego što telo bude transportovano u Prištinu.

- I njegovi roditelji i ja smo još uvek u neverici - rekla je albanska pevačica.

Nikola Krsmanović, granični policajac, je kobne večeri oko 1 sat sa kolegom Vjekoslavom Ilićem (50) zaustavio taksi u kojem je bio Faton Hajrizi, odbegli robijaš i ubica. Tada je Hajrizi otvorio vatru na naše policajce, usmrtio Nikolu, teško ranio njegovog kolegu i peške pobegao

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading