faton hajrizi
Foto: Printscreen/Prinstcreen

Da je Faton Hajrizi (39), Albanac sa Kosova i Metohija koji je počinio stravičan masakr u Loznici, od detinjstva bio mašina za ubijanje, najbolje pokazuje fotografija koja je isplivala na društvenim mrežama širom Balkana! Na njoj on ima svega 15 godina, u uniformi je terorističke OVK i podudara se sa periodom kada je usmrtio ruskog vojnika vojnika Igora Nikolajeviča Koršunova!

Faton Hajrizi je ubijen 18. jula u ataru Banje Koviljače nakon što je prethodno usmrtio hicima iz pištolja srpskog policajca Nikolu Krsmanovića (34) prilikom rutinske kontrole nedaleko od graničnog prelaza. Tom prilikom ranio je i policajca Vjekoslav Ilića (50), a zatim se dao u beg. Posle skrivanja otvorio je vatru ponovo na srpsku policiju, kada je i neutralisan.

Faton Hajrizi je problematični Albanac sa Kosova i Metohije, koji iza sebe ima više ubistava, razbojništava, bekstva iz zatvora, a pored toga ponosni je sledbenik OVK ideologije koja podstiče mržnju, ubistva i proterivanje svega nealbanskog.

Novinar sa ubicom

Facebook

 

Da je bio prava mašina za ubijanje odmalena, najbolje dokazuje fotografija koja je isplivala na društvenim mrežama. Na njoj ima svega 15 godina, u uniformi je OVK, a najverovatnije je reč o periodu kada je počinio stravično ubistvo koje se i danas pamti.

Faton Hajrizi ubio je ruskog vojnika, inače, pripadnika KFOR-a, na KiM 2000. godine i zbog toga je bio osuđen na višegodišnju kaznu.

- Hajrizi je sa svega 15 godina ubio ruskoj vojnika KFOR-a dok je Koršunov čekao svog komandanta ispred štaba francuskog KFOR-a. Preminuo je od zadobijenih povreda u francuskoj vojnoj bolnici, nedaleko od Kosovske Mitrovice - navodilo se tada.

Ovaj monstrum je ruskog vojnika ubio u centru Srbice tako što mu je najpre oteo automatsku pušku iz koje je zatim u njega ispalio više hitaca. 

Podrška teroristi

Printscreen

 

Hajrizi je osuđivan i zbog oružane pljačke u Glogovcu tokom koje su povređena četvorica lokalnih policajaca.

Faton Hajrizi je devet puta uspevao da pobegne iz zatvora, bežao je čak i iz američke baze Bondstil. Poslednji put iz zatvora je pobegao 6. jula ove godine, kada je išetao iz poluotvorenog kazneno-popravnog centra Smrekovnica.

 Nakon što je pobegao, poslednji put odgovorio je putem videa koji je objavio na Tiktoku ministru unutrašnjih poslova tzv. Kosova Dželjalju Svečlji na poruku da je njegovo hapšenje „pitanje sati ili dana“. Nazvao ga je „ministrom beskorisnih poslova“ i poručio mu da ga nikada neće uhvatiti.

 - Ne možeš me uhvatiti. Nikada me nećeš moći uhvatiti, ministre beskorisnih poslova - kaže Hajrizi u tom videu.

Inače, Faton, a i njegov brat Artan poznati su po veličanju zločinačke OVK, Hašima Tačija, a jedan od njih je čak postavljao fotografiju Hitlera sa logom OVK.

Različit fašistički i ekstremistički sadržaj u prethodnom periodu delili su na društvenim mrežama. 

 (EMIL HAN)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading