policija interventna
Foto: Alo/Nenad Vujanović

Kako se na njoj vidi, pretučeni muškarac leži nepomičan na zemlji, dok oko 20 ljudi stoji oko njega pokušavajući da mu pruže pomoć.

L. T. je, u petak, kolima "audi" izlazio sa parkinga i tada je došao u sukob sa Draganom koji je gurao kolica sa bebom, a pored njega išla supruga.

Nesrećni čovek uplašio se da će mu mladi vozač udariti kolica sa detetom, udario je rukom u zadnji deo automobila i obrati se vozaču da gleda kuda vozi.

Najverovatnije, besan zbog takvog poteza L.T. je izašao iz vozila i nakon kraće verbalne rasprave pesnicama počeo da udara Dragana. Kada se nesrećni čovek onesvestio i pao na pod nastavio je da ga, navodno, šutira.

Bahati vozač dao je gas i napustio mesto obračuna, ali se ubrzo vratio i predao policiji.

Svedok jezivog pebijanja Dragana R. bila je njegova supruga, ali i nekoliko prolaznika.

Prema rečima svedoka, vozač "audija" ostavio je muškarca u lokvi krvi i dao gas. Međutim, ubrzo se vratio i predao policiji. Tada je rekao da je i on napadnut i da ima povredu na licu.

Istragu vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo, a L.T. je napisana krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda.

Radojević ima teške povrede glave i bio je u veštačkoj komi u Urgentnom centru u Beogradu.

Nesrećni čovek zadobio je brojne povrede, a njegov pravni zastupnik Jovan Vukčević za Kurir je otrio u kakvom je on zdravstvenom stanju sada.

- Moj klijent je zadobio teške telesne povrede i četri dana je bio uspavan. Juče je operisan, a koliko sam saznao operacija je prošla dobro. Dragan je, da pojasnim, zadobio višestruke povrede lica i glave i još uvek se nalazi u teškom stanju - rekao je advokat i rekao da je pokrenut krivični postupak protiv osumnjičenog mladića.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading