faton hajrizi gradonačelnik
Foto: Printscreen/Facebook

Majka teroriste Fatona Hajrizija (39), koji je ubio srpskog policajca Nikolu Krsmanovića (34) iz Loznice, za albanske medije je priznala da se družila sa sinom nakon što je 6. jula pobegao iz zatvora, a najavila čak i tužbe za sve one koji ga nazivaju zločincem!

Šahri Hajrizi šokirala je sve svojom izjavom za medije na Kosovu i Metohiji kada je priznala da je videla sina nakon što je pobegao iz zatvora 6. jula, neposredno pre terorističkog napada u Loznici. Pored toga što ga zdušno brani, svojom izjavom pokazala je da ga je i prikrivala.

- Faton je devet puta pobegao iz zatvora, a prilikom poslednjeg bekstva došao je kući i bili smo zajedno, ali nije ostao, otišao je. Bekstvo nije bilo spas, samo je pogoršalo stvari. Faton je odslužio dve trećine kazne i ostalo mu je da leži još šest godina. Hteo je slobodu. Podneo je zahtev za uslovni otpust i odbili su ga. Mi smo se prijavili kao roditelji za njegovo pomilovanje. Nikad mu nije data šansa, nisu hteli - pravdala je majka Fatona, bez obzira što je njen sin počinio čak šest ubistava i strašna druga zverstva.

faton hajrizi majka

Foto: montaza

 

Čak se za medije oglasio i porodični advokat Hajrizija da će podneti tužbu protiv albanskih političara sa KiM koji su ga nazvali zločincem. Advokat je istakao da je za to dobio ovlašćenje porodice Hajrizi, koja je, kako kaže, uvređena i pogođena zbog izjava pojedinih albanskih zvaničnika iz privremenih prištinskih institucija.

Podsetimo, Faton Hajrizi je devet puta uspevao da pobegne iz zatvora, bežao je čak i iz američke baze Bondstil. Poslednji put iz zatvora je pobegao 6. jula ove godine, kada je išetao iz poluotvorenog kazneno-popravnog centra Smrekovnica.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
SRPKINJA

27.07.2024 07:54

I takvi sebe uazivaju drzavom. Da su pravna drzava ucesnike u skrivanju ubice bi bili uhapseni.