Beograd
Foto: Alo/Alo!

Vesna A. (53) iz Beograda, za koju se sumnja da je kesom zadavila majku Mariju A. (91), a potom izvršila samoubistvo vešanjem, navodno nije njena biološka ćerka! Marija je navodno Vesnu usvojila pre više od pedeset godina, a sukob između njih dve je nestao, kako se sumnja, zbog imovine, jer je reč o nekadašnjoj dobrostojećoj porodici!

Kako smo ranije pisali, stravičan slučaj otkriven je u četvrtak u večernjim satima u maloj porodičnoj kući u Ulici kralja Bodina na Voždovcu u Beogradu, kada je pronađeno telo Marije A. sa kesom na glavi. Sumnja se da je Vesna A. svoju majku zadavila kesom, a zatim pobegla iz njihove porodične kuće i otišla u stan gde je izvršila samoubistvo vešanjem. Pored tela ubijene Marije A. pronađeno je pismo, za koje se takođe sumnja da ga je napisala Vesna u kojem je navodno priznala zločin.

Međutim, javnost je još više šokirala informacija da Vesna čak nije Marijina biološka ćerka.

- Pre više od pedeset godina Marija je usvojila Vesnu i pružila joj dom. Marija je iz nekadašnje bogate i dobrostojeće beogradske porodice koja poseduje brojne nekretnine po prestonici na odličnim lokacijama. Ali, eto pedeset godina kasnije sumnja se da ju je ista ćerka zadavila kesom, a zatim izvršila samoubistvo. Šta se između njih dogodilo, zasad nije poznato, ali svakako se sumnja da je reč i sukobu upravo oko imovine. Navodno u pismu koje je pronađeno pored Marijinog tela se i navodi da se sve dogodilo zbog stanova i novca - navodi izvor blizak istrazi.

Beograd

Alo!

 

Podsetimo, zločin je otkriven zahvaljujući komšijama koje su čule lavež njihovog psa.

- Da, čuli smo da je Marija umrla, ali ne znamo da li ju je Vesna zadavila ili ne. Poznavali smo ih, to su nam komšinice. Tragedija je to. Nisu bile u lošim odnosima da mi znamo, normalno su živele, bile tihe i mirne. Svuda su bile zajedno, gde god da su živele i gde god su bile. Ne znamo šta da vam kažemo, prosto nam je to nezamislivo. To se dogodilo pre nekoliko dana, primetili smo da njihovo kuče jako laje dva dana i videli smo da nešto nije u redu. Komšije su zvale pomoć i tako je pozvana služba. Uvek su bile fine zaista, nismo bile u dnevnom kontaktu, da mi sad znamo neku pozadinu. Toliko su bile normalne, da nam je sad sve ovo neverovatno - rekla je jedna od komšinica iz Ulice kralja Bodina za Alo!

Nakon što je pronađeno Marijino telo sa kesom na glavi započeta je potraga za njenom ćerkom Vesnom, a zatim je sutradan pronađeno i njeno telo.

Beograd

Masanori Jošida

 

- Na drugom kraju naselja u nepoznatom stanu u Nevesinjskoj ulici pronađeno je telo u fazi raspadanja koje pripada upravo Vesni. Sumnja se da je zadavila svoju majku, a zatim otišla u taj stan gde je isto veče izvršila samoubistvo. Telo je bilo u strašnom stanju, do te mere da se neprijatan miris širio po celoj zgradi. Obe su očigledno nekoliko dana bile mrtve - kaže naš sagovornik.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading