kapija beograda
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Robert Dorčić

Do tragedije je došlo u jednom stanu u soliteru 2 , kada je B. B. pokušavao da pobegne od četvorice otmičara koji su ga držali zatočenog.

Kako smo ranije pisali, oni su njega od 25. do 26. jula 2024. godine tukli i zlostavljali, najpre u jednoj vikendici na Fruškoj gori, a potom i u jednom stanu na Konjarniku, gde su ga držali vezanog za radijator i tukli rukama i nogama po glavi i telu, a sve zbog dugova koje B. B. navodno ima prema njima.

U jednom trenutku B. B. je uspeo da se oslobodi, a zatim je pokušao da pobegne iz stana, te je tom prilikom sa terase, koja se nalazi na 27. spratu zgrade pao na betonsku površinu i preminuo na licu mesta.

Jedan očevidac je za Alo! ispričao da je scena bila užasna.

- Čuo se jak prasak oko 2 noću, mislili smo da je neki sudar. Kada smo izašli napolje, saznali smo da je muškarac skočio sa solitera 2. Bio je potpuno go, a delovi tela završili su svuda unaokolo. Ja sam u prizemlju, a na prozoru sam našao sitne delove tela. Jadni čovek se maltene raspao u paramparčad. Posle su došli vatrogasci i dugo su prali njegove ostatke - ispričao je naš sagovornik iz solitera.

Jedan od četvorice otmičara Boris A. (25) je odmah uhapšen, a ostala trojica su još uvek u bekstvu.

Osumnjičenima se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavlja krivično delo protivpravno lišenje slobode za koje je zaprećena kazna zatvora od dve do 12 godina.

Otmičari su nakon zločina jedan po jedan napustili stan, pokupivši za sobom smeće, pikavce od cigareta, plastične vezice i makaze koje su koristili prilikom protivpravnog lišenja slobode oštećenog.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading