Faton Hajrizi
Foto: Alo/Foto: Facebook/ Printskrin

Ove sramne tvrdnje advokat Arijanit Koci izneo je u ponedeljak uveče, gostujući na Televiziji Klan Kosova.

- Za ova dva, tri dana mora da se nađe rešenje kako da pošaljemo uzorak pljuvačke njegove majke u Srbiju, a da ona ne ide tamo. Niti ona hoće da ide tamo sama niti joj ja to preporučujem - rekao je Koci u emisiji.

nikola krsmanović

Facebook

 

Takođe, on je juče na svom Fejsbuk profilu, na kojem svakodnevno piše o slučaju Hajrizi, napisao da je uzorak pljuvačke Fatonove majke predat.

Misteriozni poziv u zatvoru

Ministarka pravde takozvanog Kosova Aljbuljena Hadžiju, gostujući na albanskoj televiziji KTV, izjavila je da je u toku ispitivanje telefonskog razgovora koji je Faton Hajrizi imao u zatvoru Smrekovnica, neposredno pre nego što je iz njega pobegao.

- Hajrizi je imao telefonski razgovor u zatvoru pre bekstva. Istražitelji su zahtevali broj tog telefona, a tužilac nije dao pristup listi Hajrizijevih poziva. Troje zaposlenih u toj ustanovi otpušteni su nakon njegovog bekstva jer nisu pažljivo pratili sigurnosne kamere. Kada sam shvatila da tužilac u Mitrovici ima druga posla i ne preduzima ništa povodom istrage o Hajriziju, bila sam veoma uznemirena. To smo prijavili glavnom tužiocu Besimu Keljmendiju - rekla je Hadžiju.

- Predali smo uzorak pljuvačke majke Fatona Hajrizija. Sve ide onako kako sam planirao. Sada nema razloga da se ne dopremi Fatonovo telo nakon utvrđivanja DNK. Gospođa je sa mnom, putujemo u Srbicu - objavio je pravnik.

Albanca Fatona Hajrizija srpski specijalci likvidirali su 19. jula u selu Trbušnica, u ataru Banje Koviljače. Oni su na to mesto došli po prijavi meštana koji su primetili begunca, a Hajrizi je prvi otvorio vatru na policajce.

Hajrizi je prethodne noći, 18. jula, oko jedan sat u selu Lipnički Šor pucao u dvojicu graničnih policajaca koji su zaustavili taksi u kojem je bio radi rutinske kontrole. Tada je ubio Nikolu Krsmanovića (34), a njegovog kolegu Vjekoslava Ilića (50) teško ranio.

faton hajrizi majka

Foto: montaza/youtube

 

Koci je na svom Fejsbuku objavio čitav blog o njegovoj prošlonedeljnoj poseti Loznici i Beogradu.

Tamo je naveo da je službenica u mrtvačnici bila vidno nervozna zbog njegovog prisustva i da ga je uputila u policijsku stanicu Loznice.

- „Veoma ste hrabri što ste došli ovde”, rekao mi je jedan policajac u stanici pretećim rečima - tvrdi Koci, očigledno u nameri da srpske policajce predstavi kao opasnost po njega i sve Albance, ne osvrćući se na činjenicu da zastupa roditelje okorelog ubice, koji je bez oklevanja pucao na službenike Granične policije, a Krsmanoviću je čak prišao i overio ga.

Ko je bio Faton Hajrizi

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je nakon neutralisanja Hajrizija da mu je ubistvo srpskog policajca bilo peto ili šesto u životu i da je reč o „okorelom kriminalcu“.

faton hajrizi

Prinstcreen

 

Albanac je prvi put okrvavio ruke 2000. godine na Kosovu, kada je sa 15 godina pucao na ruskog vojnika KFOR-a. On je devet puta uspevao da pobegne iz zatvora. Poslednji put je pobegao 6. jula ove godine, kada je išetao iz poluotvorenog kazneno-popravnog centra Smrekovnica.

Advokat je dalje naveo da je prilikom razgovora sa šefom stanice bio opkoljen policajcima, „koji ga ne bi pustili da ode kada poželi”, tvrdi branilac Hajrizija, ističući nakon takvih degutantnih tvrdnji da se on poneo veoma profesionalno?!

„Profesionalni” pravnik Arijanit Koci je na kraju svog Fejsbuk izveštavanja rekao da je posle posete Loznici bio i na sastancima u beogradskom tužilaštvu, a da je u celokupnoj poseti Srbiji zaključio da u našoj zemlji vlada „nacionalizam i primitivizam”.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (4)

Loading
Micko

31.07.2024 07:53

Kakva isporuka tela zlocinca zakopati bez obiljezja primer drugima

Micko

31.07.2024 07:58

To i nije majka da je majka pitala bi se kako je nikolinoj majci sto joj zlikovac ubi sina na pravdi boga,prava majka bi se odrekla zlocinca

Шкрипило

31.07.2024 08:12

Како неће стара у Србију, а живи у Србији. Косово је покрајина у Србији.

Penzioner

31.07.2024 08:48

Nek dodje Kurti po telo zlikovca i teroriste !!!!