Dejan Ilić
Foto: Alo/Facebook

Ubijeni je juče izašao iz pritvora, jer je ranije srpom napao majku osumnjičenog za ubistvo i isekao je.

Na sreću komšije su ga sprečile da zadobije teže povrede.

- On je držao celo selo u strahu. Pričao je kako ima spisak od 50 ljudi koje će da ubije. Pominjao je i Vladana S.– pričaju okupljeni meštani.

Dejan Ilić

Facebook

 

 

Oni kažu da su hteli da pokrenu i peticiju kao bi ga nadležni organi sklonili sa ulice.

Meštani sela Glašinac kažu da je ubijeni bio strah i trepet u selu i da su svi zazirali od njega.

Dejan Ilić

Facebook

 

 

 

On je, kako dodaju, višestruki povratnik u vršenju raznih krivičnih dela, pa je ranije osuđivan, uglavnom za nasilje u porodici i tuče.

Poslednji put je ubijeni Dejan Ilić završio u zatvoru pošto je na njivi srpom napao majku osumnjičenog N.S. i naneo joj više posekotina, te je bio u pritvoru do 30 dana. Baš juče je pušten iz pritvora, a teretio se za krivično delo nasilničko ponašanje.

Dejan Ilić

Facebook

 

 

Sukob između ubijenog Dejana i osumnjičenog N.S. krenuo je još ranije, kako kažu naši sagovornici, oko devojke, pa su obojica dobili prijave za tuču, kada su se pre nekoliko meseci potukli. Zatim je ubijeni Ilić srpom napao majku V.S. i uhapšen je , te je proveo 30 dana u pritvoru.

S druge strane, za uhapšenog N.S. niko u selu ne može da kaže ništa loše. Živeo je sa majkom, kažu da se baš dobro brinuo u njoj, te da mu je stalno ovih dana bilo na pameti da je mogla da strada kada je Dejan Ilić nasrnuo na nju srpom.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading