hapšenje
Foto: Printscreen/Printscreen Facebook

 

Kako je saopšteno iz tužilaštva, posle saslušanja Više javno tužilaštvo u Beogradu je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da Dejanu D. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

- Postoje odsnovi sumnje da je Dejan D. 29. jula oko 12 časova došao do stana u kojem živi D.K. tražeći od nje da mu otvori vrata i pusti ga u stan kako bi navodno uzeo neke svoje stvari, što je ona odbila te je izašla u hodnik ispred vrata. Nakon verbalne rasprave, osumnnjičeni je D.K. uhvatio za ruku i kuhinjskim nožem, koji je poneo sa sobom, zadao joj je dve ubodne rane u predelu stomaka - saopšteno je iz tužilaštva.

Oštećena je nakon toga krenula niz hodnik zgrade da traži pomoć, dok je Dejan D. ušao u stan, u dnevnu sobu u kojoj se nalazio N.J. i zadao mu ubod nožem u predelu grudi, a zatim i dve posekotine u predelu nadlanice i kolena.

- N.J. je međutim skočio na osumnjičenog te su zajedno pali na pod, kada je N.J. uspeo je da Dejanu D. otme nož iz ruke. Dejan D. je potom ustao sa poda, uzeo mobilne telefone oštećenih i pobegao sa lica mesta - saopšteno je iz tužilaštva.

Uhapšen je nakon dva dana skrivanja 31. jula, dok su oštećeni hospitalizovani.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading