kokain
Foto: Printscreen/Foto: MUP Srbije

Kako saznajemo, policija je, nakon informacija da se u jednoj šumi okupljaju dileri, ali i narkomani, uspela da locira mesto te je postavljena zaseda.

-Policajci su danima strpljivo čekali i primetili su dva momka koji idu ka skrovitom mestu. Kada su stigli, ti momci su počeli da otkopavaju, a potom uzimaju tegle, i tada su reagovali policajci - objašnjava naš izvor i dodaje:

-Policajci su munjevito reagovali, povikali „stoj policija“, a nakon sekunde zaleđenosti osumnjičeni su se dali u bekstvo. Usledila je jurnjava kroz šumu, a nakon par minuta uhvaćen je Nikola P., dok je Vuk uspeo da pobegne i za njim se traga - objašnjava izvor.

Prema njegovim navodima, usledio je uviđaj u kojem su pronađene tegle koje su iskopavali.

-Pronađene su tegle pune kokaina i hašiša, a malo dalje pronađena je flašica u kojoj se najverovatnije nalazio metadon. Osumnjičenom Nikoli je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti doveden kod tužioca – rekao je izvor.

On je naveo da se daljom istragom pokušava utvrditi od koga su osumnjičeni nabavljali narkotike i eventualno da li su radili samostalno ili za nekog krupnijeg dilera.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading