beba
Foto: Alo/Alo/ Enis Sadiku

Žena M.N. (39) iz Beograda juče oko 18.30 sati zbog komplikacija nastalih nakon porođaja primljena je u GAK u Višegradskoj, a posle toga otkriveno je telo njenog novorođenčeta u stanu na Vračaru.

Kako saznajemo, žena je privatnim automobilom prevezena u bolnicu i po prijemu lekari su konstatovali da se nedavno porodila i da joj je život ugrožen. Dok su je spremali za operaciju, sa porodiljom su policajci obavili razgovor kako bi saznali šta se dogodilo i gde je beba.

beba

Alo/ Enis Sadiku

 

Žena koja se porodila davala je različite izjave, a zatim je policija pronašla telo bebe u stanu. Telo je poslato na Institut za sudsku medicinu, kako bi se utvrdilo kako je nastušila smrt novorođenčeta.

Na licu mesta u ulici Knjeginje Zorke je i ekipa Alo!, gde se nalaze i pripadnici policije.

Komšije porodilje su u šoku, ali nemaju snage da mnogo komentarišu o slučaju.

Podsetimo, tokom razgovora, žena je nepovezano pričala i pominjala razne vremenske odrednice kada se porodila.

beba

Alo/ Enis Sadiku

 

- Menjala je izjave, tvrdeći da je dete bacila, a na kraju je priznala da se telo bebe nalazi u stanu na Vračaru gde se i porodila. Ona je tvrdila na kraju da je rodila mrtvu bebu, a da joj se posle slošilo. Odmah su poslate policijske ekipe na adresu i tokom uviđaja je pronađeno telo bebe. Telo bebe je prebačeno u Institut za sudsku medicinu gde obdukcijom bi trebalo da se utvrdi da li je rođena živa ili se radi o mrtvorođenčetu - rekao je izvor.

 (Enis Sadiku)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading