beba
Foto: Alo/Alo/ Enis Sadiku

 

Naloženo da se obavi obdukcija sa toksikologijom tela novorođenčeta, koja treba da utvrdi uzrok njegove smrti.

Majka je zadržana u bolnici radi oporavka nakon izvršene neophodne operacije.

Podsetimo žena M.N. (39) iz Beograda juče oko 18.30 sati zbog komplikacija nastalih nakon porođaja primljena je u GAK u Višegradskoj, a posle toga otkriveno je telo njenog novorođenčeta u stanu na Vračaru.

beba

Alo/ Enis Sadiku

 

 

Kako saznajemo, žena je privatnim automobilom prevezena u bolnicu i po prijemu lekari su konstatovali da se nedavno porodila i da joj je život ugrožen. Dok su je spremali za operaciju, sa porodiljom su policajci obavili razgovor kako bi saznali šta se dogodilo i gde je beba.

Majka je menjala svoje izjave, a policija je u stanu pronašla telo deteta. Komšije su u šoku.

beba

Alo/ Enis Sadiku

 

 

- Viđali smo je povremeno, ni dobar dan nismo rekli jedno drugom. Videlo se da je trudna i da ima veliki stomak - rekao je jedan od stanara, a druga komšinica kaže:

- Pričala je da je trudna što se videlo po stomaku. Prtokomentarisala je da nosi blizance. Ponudila sam joj da pomognem ukoliko nešto treba ali je odmahnula rukom.  Iskreno, o njoj niko ništa ne zna, ni da li je živela sama ili je podstanar - kazala je naša sagovornica.

Međutim, drugi komšija je izneo šokantne detalje.

-Video sam mrtvu bebu. Prizor je bio užasan. Prolazio sam u trenutku kada je policija vršila uviđaj. Znam samo da je tek nekih desetak dana ta žena u ovoj zgradi, a početkom ove nedelje je nestala. Nismo je videli da ulazi ili izlazi iz stana niti je gorelo svetlo.   Za tragediju smo saznali kada se pojavila policija.Sada kad znam šta se dogodilo sumnjam da je ona sve to smišljeno uradila. Mislim da je iznajmila stan samo da se porodi a da je potom otišla iz tog stana. E sad da li je nešto pošlo po zlu pri porođaju ili je ciljano naudila bebi, to ne znamo. Taj stan u kojem se porodila izdaje se na dan - kazao je jedan od komšija.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading