Strahinja mionica
Foto: Printscreen/Facebook

Muzička škola „Živorad Grbić“ objavila je oproštajni status za S.S. na svom Fejsbuk profilu.

„Nažalost, život donosi i dane u kojima se od bola i neverice zanemi. Naš nekadašnji učenik klarineta u IO Mionica juče je tragično nastradao. Iskreno saučešće porodici“, piše na Fejsbuku škole, koju je nekada pohađao nastradali dečak.

Pored ove objave, muzička škola u Valjevu objavila je i fotografiju poginulog dečaka na kojoj on nasmejano pozira. Ispod nje su se nizali tužni komentari u kojima se žali za dečakom.

„Iskreno saučešće porodici, ovako nešto nije smelo da se desi. Žao nam je zbog svega“, samo su neki od komentara, koji se mogu naći ispod ove objave na društvenim mrežama.

Kako saznajemo, mališan je bio jedinac, a njegovi roditelji su razvedeni i još uvek nije određen datum sahrane.

Strahinja mionica

Facebook

 

Stravična nesreća dogodila se u petak oko 12.15 u selu Radobić, kod Mionice, kada se S.S. vozio sa drugom na traktoru.

Nastradali dečak nije iz mesta u kom je nastradao, već je tu bio u gostima kod svog druga. Tinejdžer je došao kod drugara dan ranije povodom njegovog rođendana, a posle proslave je ostao da prespava.

Do nesreće je došlo kada su dečaci ostali sami kod kuće.

- Pošto je u petak bio praznik Ilindan, kada niko ništa ne radi sa mašinama i na njivama, roditelji dečaka koji je slavio rođendan otišli su nešto da završe, a njih dvojica su ostala sama. U dvorištu je bio parkiran traktor, čiji je vlasnik otac slavljenika. Dečaci su tada rešili da se provozaju, pa je S.S., navodno, ukrao ključ ove poljoprivredne mašine - ispričao je jedan meštanin Radobića.

Kako dalje kažu stanovnici sela, u jednom trenutku S.S. je uzeo da vozi traktor i njih dvojica su, navodno, zajedno sedeći u kabini krenuli ka reci.

Iz zasada nepoznatog razloga došlo je do prevrtanja mašine i sletanja u kanal. Od zadobijenih povreda S.S. je preminuo, a njegov drug je prošao bez povreda.

Uviđaj je trajao satima i put ka reci, do koje vodi seoski, makadamski put, bio je zatvoren.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading