svetlana dragijević
Foto: Alo

- To ja nisam izjavio, niti mogu. Ja sam to čuo na jutjubu da je neka žena iznela i stavio sam na Instagram. Nikako to nisam tvrdio ja, ali verujem u to da je moguće. Mislim da tu ima nečega. Tragova nema, telo deteta nije nađeno, pa mislim da je tu neko drugi kriv i da od drugih treba potražiti odgovore.

Meni su kuću uništili. Jedan sin mi je preminuo, nakon toga i supruga, drugi je još uvek u zatvoru. Ja sam poptuno sam i nemoćan. Dejan mi je skoro poslao pismo evo čuvam ga u kome je napisao da će ga najverovatnije pustiti iz pritvora kući 28. avgusta, jer dokaza protiv njega nema, pa nema osnova da ga dalje drže u pritvoru.

Rade Dragijević

Vladimir Marković

 

 

On sada može uz pratanju policije da odlazi do bankomata i podiže novac, kako bi kupio osnovno šta mu treba. Meni je dozvoljeno jednom sedmično, petkom, da mu odlazim u posetu, međutim nisam išao ni jedanput od kada su dozvolili, nadam se da će uskoro izaći - kaže najstariji Dragijević.

Inače, on trenutno prikuplja papire, koji su mu neophodni za sprovođenje postupka ostavinske rasprave i dobijanja osiguranja.

- Mlađeg sina sam izgubio, ne mogu da ga vratim, makar da dobijem osiguranje da se pokrpim nekako - kroz suze izgovara Radoslav i napominje da je u slučaju male Danke Ilić umešan neko drugi i da nakon svega planira da pripremi tužbu dokaze nevinst svoje porodice i zatraži odštetu.

- Tužiću sve ako se dokaže da mi je porodica stradala za đžabe. Idem na Ustavni sud ako ništa do Strazbura ću nekoga da gonim - izrevoltirano poručuje Radoslav Dragijević, koji se ne miri sa činjenicom da je ostao sam u četiri zida.

Za sada nekako izlazi na kraj sa malom penzijom da pokrije sve dažbine, ali kaže da mu jedna Humanitarna organizacija za ljudska prava izlazi povremeno u susret.

Inače, ovih dana očekuje da mu nadležni organi dostave neohodne papire iz porodičnog automobila koji se nalazi u policiji, a koji su mu neophodni za pokretanje sudskog postupka. Takođe bi kako kaže, trebalo da obavi neophodne preglede i prpremi se za davanje ponovne detaljne izjave vezano za slučaj nestanka dvogodišnje Danke Ilić, s obzirm na to da je jako bolestan.

(Telegraf.rs/M.R.)

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading