Podrška teroristi
Foto: Printscreen/Printscreen

Albanci se totalno pogubili! Telo Fatona Hajrizija (39), koji je izvršio stravičan teroristički napad u Loznici, kada je ubio srpskog policajca Nikolu Krsmanovića (34), još nije preneto na Kosovo i Metohiju zbog procedura, što su Albanci odmah iskoristili da pljuju po Srbima! Jedan od advokata porodice Hajrizi Gent Đini ide toliko daleko da širi teorije zavere i poziva čak Međunarodnu zajednicu i Albaniju da se uključe u ovo pitanje!

Albanac, pripadnik OVK, devet puta bežao iz zatvora, počinio šest ubistava, pucao dva puta na srpsku policiju, ubio ruskog vojnika pripadnika KFOR-a, probisvet par ekselans... a Šiptarima u glavi samo kako da napljuju Beograd i naude Srbima. Umesto da se distanciraju od ovakvog osvedočenog ubice, oni ga slave kao heroja i, kao i uvek, menjaju teze i pljuju po našem narodu.

Pre samo nedelju dana Vjosa Osmani, predsednica takozvanog Kosova, na pitanje o prenošenju tela, odgovorila je da je „Kosovo preduzelo sve potrebne korake, ali da imaju posla sa fašističkom državom“, misleći na Beograd i Srbe. Njoj su problem Srbi, a ne Faton, koji se slobodno šetao po pokrajini, bežao i pucao na ljude.

Jedan od advokata porodice Hajrizi je čak otišao i korak dalje i priča gluposti koje prevazilaze njegovu advokatsku profesiju. Faton je prilikom izvršenja terotističkog napada imao dokumenta svog brata koji je takođe osvedočeni simpatizer OVK i mrzitelj svega srpskog i trenutno živi u Nemačkoj.

- Nakon isporuke pljuvačke njegove majke, trenutno nema informacija koliko će trajati verifikacija. Srbija može imati novi zahtev, a to je izručenje Artana Hajrizija, Fatonijevog brata, u zamenu za njega (telo), ali to, prema ekspertima za pravo, ne bi trebalo da se prihvati jer bi mogao da bude osuđen na doživotnu kaznu zatvora. To bi mogao da bude jedan od zahteva Srbije. Pored međunarodnog faktora, na to mora da utiče i država Albanija. Artan ni pod kojim uslovima ne treba da bude izručen Srbiji - napričao se advokat za lokalne medije, aludirajući na to što su zvaničnici Beograda pominjali da će tražiti izručenje Artana Hajrizija iz Nemačke zbog sumnje da je i te kako umešan u zločin u Loznici i da sigurno nije „slučajnost“ što su se njegova dokumenta našla u rukama brata kriminalca.

Inače, da su se Albanci iz južne srpske pokrajine pogubili u patološkoj mržnji prema Srbima, pokazuje i to da tetoviraju njegov lik po telu, opevali su ga već i u pesmama poput junaka, upoređuju ga sa krvolokom Ademom Jašarijem, lepe nalepnice sa njegovim likom po automobilima i pripremaju doček za njegovo telo kao da je umro svetski junak, a ne probisvet. Nažalost, oni koji osuđuju ovakvo veličanje su u manjini u odnosu na one kojima je mržnja prema svemu srpskom pomutila razum.

Podsetimo, Faton Hajrizi je pripadnik OVK i poznati begunac koji je izvršio stravičan teroristički napad u Loznici, kada je usmrtio srpskog policajca Nikolu Krsmanovića (34), a ranio Vjekoslava Ilića (50). Zatim je kukavički pobegao u šumu, gde se skrivao, a zatim otvorio vatru ponovo na našu policiju, kada je i neutralisan. Ubijen je 18. jula u ataru Banje Koviljače.  

Išetao iz zatvora i rugao se

 

Faton Hajrizi ubio je ruskog vojnika Igora Nikolajeviča Koršunova i pripadnika Kfora na KiM 2000. godine i zbog toga je osuđen na višegodišnju kaznu. On je osuđivan i zbog oružane pljačke u Glogovcu tokom koje su povređena četvorica lokalnih policajaca.

Ovaj monstrum je ruskog vojnika ubio u centru Srbice tako što mu je, najpre, oteo automatsku pušku iz koje je zatim u njega ispalio više hitaca. Iza sebe ima čak šest monstruoznih ubistava, a kao dečak je bio i pripadnik zločinačke OVK.

Faton Hajrizi je devet puta uspevao da pobegne iz zatvora, bežao je čak i iz američke baze Bondstil. Poslednji put iz zatvora je pobegao 6. jula ove godine, kada je išetao iz poluotvorenog kazneno-popravnog centra Smrekovnica.

Nakon što je pobegao, poslednji put odgovorio je putem videa koji je objavio na Tiktoku ministru unutrašnjih poslova tzv. Kosova Dželjalju Svečlji na poruku da je njegovo hapšenje „pitanje sati ili dana“.  Nazvao ga je „ministrom beskorisnih poslova“ i poručio mu da ga nikada neće uhvatiti.

 - Ne možeš me uhvatiti. Nikada me nećeš moći uhvatiti, ministre beskorisnih poslova - kaže Hajrizi u tom videu.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading