Srđan S.
Foto: Printscreen/Facebook

 

Njegova porodica i prijatelji neutešni su nakon tragedije koja ih je zadesila, a na društvenim mrežama sada su se pojavili potresni oproštaji.

Ronioci Žandarmerije juče su našli telo Srđana S., a nekoliko sati pre toga izvučeno je i telo Miroslava C. (33) iz Bačinaca koji je bio na tom čamcu sa ćerkicom i dvoje komšijskedece. Na svu sreću deca su preživela.

- Davno beše kako sam poslednji put zaplakao, više se ni ne sećam. Ali zaplakah juče od radosti, jer je pravda, i danas od tuge jer je nepravda. Premalo je poštenih i dobrih ljudi u ovom lošem vremenu da bi se tako olako rasipali. Pamtiću te po dobroti i poštenju, pamtiću te kao saborca u svom prvom bendu. Pamtiću kako si gađao Sileta palicom jer je predugo solirao, pamtiću termin "večna jesen" za ovaj grad u kome živim. A pre svega pamtiću tvoju vedrinu i osmeh koji su uvek nosio sa sobom. Neka ti je večna slava. Zbogom prijatelju - objavio je Srđanov drug na Fejsbuku uz njihovu zajedničku fotografiju na kojoj nasmejani poziraju pored reke.

Miroslav C. i Srđan S. utopili su se u nedelju oko 18 sati na Sotskom jezeru. Srđan je stradao u pokušaju da spase Miroslava i decu koja su bila sa njim na čamcu.

Srđan S.

Facebook

 

Do stravične nesreće došlo je kada se prevrnuo gumeni čamac kojim je upravljao Miroslav, a u kojem je bila i njegova ćerka L. C. (9) i dvoje komšijske dece J. C. (9) i Đ. T. (9), svi iz Bačinaca.

Kobne večeri ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić dao je izjavu o tom slučaju.

- Vozili su se na 50 metara od obale u manjem gumenom čamcu. Čamac se prevrnuo i dozivali su u pomoć, gde su u vodu ušli da pomognu S. S. iz Nove Pazove, D. R. (34) iz Zemuna i R. L. (38), komandir Policijske ispostave u Šidu. Dvojiva su se utopila, lice koje je upravljalo čamcem M. C., kao i S. S., koji je pritekao u pomoć. Jedno dete, ćerka L. C. je sama isplivala na obalu, a ostalo dvoje dece J. C. i Đ. T. su spasla navedena lica. Policija traga za telima utopljenih - saopštio je ministar Dačić.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading